shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A reklamu zadarmo vyhráva...

Nový Čas - najserióznejší denník spomedzi všetkých bulvárnych novín.
Poznáte to. Vyhýbate sa tomu ako čert krížu a keď sa s "tým" náhodou stretnete, tak to na vás zapôsobí celou svojou silou. Chcel som napísať, že ja som sa tak stretol s hlúposťou v jej najčistejšej forme, ale... ona by to bola pravda, ale asi by ste nevedeli, že sa mi do rúk dostal Nový Čas. A to teda bola sranda, som sa na ich "inteligencii" celkom nasmial... skoro mi až sopeľ vybehol :-)
Ale dosť bolo urážania, možno mala celá redakcia zlý deň (týždeň, mesiac, rok...), alebo im v budove pôsobí nejaké neviditeľné žiarenie (niečo ako kryptonit na supermana), ktoré z nich robí totálnych idiotov.

A o čo vlastne išlo?

Ak opomeniem celkovú úroveň tohto... hmm, asi to bude denník, aj keď... toaletný papier tiež používam každý deň a nenazval by som ho denníkom - a verte mi, že niekedy sa to kvalitou s Novým Časom ani porovnávať nedá (čo je kvalitnejšie, to nechám na posúdenie vás, ostatných).
Takže, ak opomeniem tú (ne)kvalitu, tak mi do očí "udrel" článok o tom, ako nás naša Miss strápnila na Miss Universe (či World, či ktorá súťaž prirodzenej inteligencie a šarmu). A táto "deva" nás neskutočne strápnila svojimi odpoveďami. Lenže... ako som tak čítal ten článok... uznávam, že tie odpovede neboli hodné adepta na Nobelovú cenu, ale... proste to boli normálne odpovede, normálnej mladej baby, ktorá išla na Miss. Na to, čo väčšinou očakávam od Missiek, to bolo dokonca ešte veľmi slušné. Proste normálne odpovede. Nehýrili síce originalitou a nápaditosťou, ale nechcela ani svetový mier a odstránenie hladu.
A na tomto všetkom ma pobavilo, že Nový Čas - tá autorita v oblasti slovenského jazyka, studnica múdrosti a vzor správnej novinárskej štylistiky - si dovolil hodnotiť jej vystúpenie, dovolili si napísať, že nám urobila hanbu. No neviem, ale podľa môjho názoru denník, ktorý vychádza niekoľkokrát do týždňa len kvôli tomu, aby znižoval stav stromov v lesoch, nie je tá pravá autorita, ktorá by mala hodnotiť takéto veci.
Ja sa totižto viac hanbím za Nový Čas ako za našu Missku (ktorej meno bohužiaľ nepoznám, keďže už asi 10 rokov takéto súťaže nesledujem). Ľutujem, že sa nachádzam v jednom štáte s niečim čo má tú drzosť nazvať sa - spravodajským denníkom a serióznymi novinami. Keď oni hodnotia našu Miss, je to ako keby mi pán prezident Bush (myslím toho mladšieho, starší mal aspoň dobrých poradcov) hovoril, že nie som inteligentný - alebo keď vodca Pospolitosti obviní políciu, že je zaujatá voči určitej skupine ľudí. Vtedy mi napadne iba jedno slovo - sebareflexia. Ale bohužiaľ to napadne iba mne, im nie.
A tak nám neostáva nič iné, iba sa usmievať a mávať... usmievať a mávať :-)

váš shaggy

P.S. nečítam Nový Čas a našťastie sa v našej domácnosti ani nevyskytuje, len som sa minule k nemu náhodou dostal. A ak sa niekomu nepáči tento článoček, napíšem to ako by to napísal Nový Čas - z dôveryhodných zdrojov z prostredia redakcie Nového Času sme sa dozvedeli, že všetko čo tu je napísané je pravda :-D

osobne-neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. kedz
    še rehlim na primitivoch ta to s tym soplom mam tyž. Ta ukludněny bo sme dvojo. Diky,
    publikované: 07.06.2007 10:27:23 | autor: Vychodnarskarecesia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    usmievam sa a mávam
    publikované: 07.06.2007 10:45:35 | autor: dia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nový čas
    je dobrý na šupy zo zemiakov...dobre tam zapadajú a idú kam patria..do koša.., pekné:))))
    publikované: 07.06.2007 11:51:09 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ja sa stale rada
    zasmejem ked sa nahodou dostanem ku starkej a na stole vidim haldy Noveho Casu... Moj dedo tottiz zbjera tote kupony debilne :-D No srandovne veci tam pisu vazne..
    publikované: 07.06.2007 12:57:07 | autor: Eswy (e-mail, web, autorizovaný)
  5. skvelé pán magister
    naozaj som sa pochechtával nad týmto britkým :) britským humorom...
    srdečné pozdravy posiela joffro
    publikované: 07.06.2007 19:56:30 | autor: joffratko wienerko (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. VIKINA
    PRESNE SI TO VYSTIHLA... ZEMAK PAPIR...
    publikované: 07.06.2007 19:59:21 | autor: 2MAUS2 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014