shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Deň po...

ako som prežil uterákový deň
Hmm, dlho som sa neukázal... Hmm, mám teraz veľa práce a preto som mal v pláne vám povedať "Zbohom a ďakujem za ryby", ale neurobil som to... Hmm, píšem ďalší článok dúfajúc, že ma bude opäť hnať to čo doteraz (prekonať v návštevnosti wienera)... Hmm, zaujímalo by ma prečo do každej vety pchám to "hmm" a tri bodky nakoniec... Hmm...

Síce nie je "Deň po" uterákovom dni, tých dní je viac, ale myslím že by to neznelo tak zaujímavo, keby som napísal - 3 dni po... Ako teda vyzeral uterákový deň v uliciach Bratislavy? Bratislavsky.
Okrem milého človeka s "robotníckym" výzorom (vôbec to nebol starý pán ako ho označil wiener), ktorý mal okolo krku veľmi starú a špinavú utierku, sme nestretli nikoho s uterákom. Teda nikoho okrem nás. Aby ste si urobili predstavu ako to asi vyzeralo, tak toto je dobrý príklad uterákového maniaka, nie-domaseda:

Towel-man
(poznámka - fotka na prianie wienera zmenená za nie-jeho fotku)

Bohužiaľ, takýchto ľudí sme stretli veľmi málo. A teraz sa zamyslite - koľkí z vás oslavujú Deň osušiek, koľkí z vás si aspoň kvetinkou pripomenú Sviatok použitých županov? Je vás veľa. Viac ako tých, čo si spomenú na uterákový deň. Deň, ktorým by sme si mali pripomenúť velikána Douglasa Adamsa - človeka, ktorému sme vďačný za rozšírenie Stopárovho sprievodcu galaxiou na Zemi (keďže bol jediný oficiálny distribútor jedného nemenovaného mamutieho vydavateľstva v jednej nemenovanej galaxii).

A prečo píšem tento článok?
Po prvé - aby som vám povedal, že uterákový deň sa vydaril a zlepšil mi náladu. Dúfam, že to bude z roka na rok lepšie.
Druhý dôvod - aby som prebudil záujem v ľuďoch, ktorý každý deň využívajú Stopárovho sprievodcu galaxiou, pre ktorých je neoceniteľný zdroj vedomostí, alebo ktorým aspoň raz pomohol v ťažkej situácii.

Ak ste teda jedným z nich, spomeňte si 25.5. na Douglasa Adamsa tým, že budete nosiť uterák na viditeľnom mieste. Jeho vedomie putujúce nekonečným vesmírom to určite poteší...

A pre tých, ktorý nemali tú možnosť zúčastniť sa tohto dňa, prinášam aspoň fotku, ktorá presne vystihuje podstatu tohto dňa:



váš Prostetnik Vogón Jelc (shaggy)

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. takže ste nakoniec
    behali po BA s uterákom iba ty a Wiener? tak aspoň Vy dvaja správni frajeri ste vedeli, kde ten uterák máte ;) ale zistila som, že Vás bolo oveľa viac, len asi každý na inom konci BA....tak teda nabudúce :)
    publikované: 28.05.2007 11:45:58 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nie...
    boli sme tam viacerí, nielen ja a Wiener. Ale počul som, že na kúpaliskách sme mali dosť priaznivcov, škoda že sme nešli tam :D
    publikované: 28.05.2007 11:47:25 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :D aha,
    no vidíš....ale tam by ste asi zanikli v mase a nik by si v meste na Adamsa nespomenul :)
    publikované: 28.05.2007 11:49:07 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. pocuvaj
    take okuliare mam aj ja ;-) Inak som uterakovy den stravil na zlatych a dia ma pravdu - sprievodcu nik nespomenul. Ale ja som sa citil ako spravny frud :-)
    publikované: 28.05.2007 11:53:21 | autor: rieper (e-mail, web, autorizovaný)
  5. A ja som to zmeskala!
    Ale uz mam v kalendari pripomienku na buduci rok.
    publikované: 28.05.2007 12:08:11 | autor: prevazneneskodna (e-mail, web, autorizovaný)
  6. teda s takym menom
    zabudnut na den rucnikov :( Pana Adamsa by sme teraz urcite mohli pouzit ako ventilator :-))
    publikované: 28.05.2007 12:12:13 | autor: rieper (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Nechajte...
    moje okuliare, to sú len a len moje Jacques Lemans okuliare...
    A aby ste si nemysleli - na tej fotke nie som ja, ale Wiener, ja nevyzerám na tých fotkách dobre (ale môžete ich nájsť na stránke - uterakovyden.szm.sk - v časti komunita)
    publikované: 28.05.2007 13:00:09 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  8. iba jedno
    Its a tought galaxi, you want to know, where your towel is.
    publikované: 28.05.2007 16:56:00 | autor: Mika (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014