shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes ma nemôže nič prekvapiť

O atómovom výbuchu v Čechách a ukradnutej električke.
Myslel som, že ma nemôže nič prekvapiť. Ale prekvapilo. Dnešný deň bol fakt uletený a myslím, že na neho tak skoro nezabudnem (teda - zabudnem, ale nechajte ma si to aspoň chvíľu myslieť).

Ráno (teda vlastne pre bežného smrteľníka to je obed, ale u mňa to je ráno) som si sadol k TV, prepol na ČT a čo nevidím. Počas ranného vysielania Panorámy (to sú tie zaujímavé, nič nehovoriace obrázky českej prírody) sa na vysielanie napojili "hackeri" a pustili tam vlastnú nahrávku, v ktorej fingovali výbuch atómovej bomby. Pre tých čo nevedia o čo ide, tu je o tom článok aj s videom - aktualne.cz
Konečne tá relácia dostala spád, asi ju začnem pozerávať (týmto sa chcem poďakovať skupine ztohoven.com za skvelé pobavenie a zlepšenie dňa).

Potom som sa, dostatočne pobavený, opäť venoval mojej práci. Až kým nepribehol môj otec a neoznámil mi radostnú novinu.

V Bratislave ukradli električku.
Nejaký "recesista" využil neprítomnosť vodiča na konečnej, rozbil okienko a ukradol ju. Našťastie sa ju podarilo "získať" späť (aj keď už prázdnu). Na trati vypli prúd a tak sa ďaleko nedostala. Celkom múdre riešenie, ešteže policajti nestrieľali na pneumatiky :-)
Bohužiaľ viac informácií o tom nemám, takže vám ani odkaz neposkytnem.

Dnešný deň bol naozaj zaujímavý, myslím, že aj keby som na križovatke videl veľrybu, už by ma to neprekvapilo. Dnes ma už nemôže nič prekvapiť.

váš "neprekvapený" shaggy

P.S. kvôli Joffremu som napísal aj toto "P.S.", začalo mu to chýbať.

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm :))
    no, dnes som šoférovala a ospravedlňujem sa za rozbité okno, ale inak sa nedalo a tá veľryba ehm...joj, celý víkend som mimo veškerého verejného diania, ale vôbec mi to nevadí, pretože si tieto dni napriek tomu určite budem pamätať, prvá cesta autom do Kútov a späť a obrázok malého synovca v náručí môjho drahého :)
    publikované: 18.06.2007 00:41:32 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    Konecne nejaka akcia aj v BA. Vsade nieco vybuchuje a u nas sa aspon elektricky kradnu. Aj ked mi nie je jasne, ze kam s tou elinou chcel dotycny zdrhnut - s tym sa da ist len po kalajniciach...
    A inak, do odkazou odporucam tesovicova.blog.sme.sk :-)))
    Tak ja dnes len tolko. caf
    publikované: 20.06.2007 12:28:11 | autor: Andrea (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014