shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ľudia, tlačte sa...

...iná konečná už nebude.
Hej, cesta do školy. Nemám nič proti nej, nie je to také hrozné. Ale nie keď idete na ôsmu hodinu rannú. Keby mohol pohľad zabíjať, môj zabije polovicu mesta. Osem hodín je nekresťanská doba aj pre smetiarov. Proste sa to nerobí. Tak si cestujem v autobuse a počúvam Johnnyho... nie počúvam Tinu, potreboval som zobudiť.
Konečná. Hurá, tlačte sa "jak je*nutí". Tlačte sa, lebo vodič je debil s nedokončenou škôlkarskou dochádzkou a odíde s polovicou ľudí. Tlačte sa lebo nevystúpite. Bože. Ale neťahajte ma do svojho divného sveta. Áno, dovolil som si ostať stáť a nehýbať sa s davom. Načo? A nezazerajte na mňa ako na zázrak. J*bem na vás, ja sa nepohnem, počkám si. Času mám dosť.
Škola. Sprosté miesto. Super, trepal som sa... nie... ešte raz... j*bal som sa sem na ôsmu, len aby ste mi 10 minút povedali, čo potrebujem? No fajn. Ale stihol som sa pohádať s kamarátkou (to aby som si nemyslel, že život je super). Ušiel mi autobus a pokazili sa mi sluchátka. Nevadí.
Aspoň som sa ako-tak udobril s kamarátkou. Však bolo na čase. Síce ma nahnevala ona, ale ja som reagoval ako blbec. Však chlap. Tak idem opäť do školy. Samozrejme by to nebol "skvelý" deň, keby ten predmet na ktorý som išiel do školy, neodpadol a mne tak nevzniklo jeden a pol hodinové voľno. Nevadí. Môžem byť rád, že som zdravý.
To, že sa kvôli "nedopatreniu" a oneskorenej správe cez icq kamarátka opäť nahnevala ani spomínať nemusím. Aj tak by sa nikto nečudoval. Dnes bol proste deň blbec.

Hlavné je, že zajtra bude nový deň a milión príležitostí urobiť zo seba idiota. Hej, priznávam, táto činnosť mi ide skvele. Som nevyspatý, som mrzutý. Som nahnevaný a smutný. Mám chuť niekomu ublížiť a pritom chcem aj pomáhať. Neznášam tieto svoje stavy.

Až mě stvůry dostanou,
tak napište mý mámě,
že se psychiatr plete,
že stvůrám pšenka kvete.
Ať si moje tělo tleje
pro mě za mě v jámě,
hlavně ať se zbavím
těchhle monster z mojí hlavy!

váš strašne unavený a nešťastný shaggy

P.S. dnes nebude žiadne PS, nevládzem...

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. moc vystizny...
    vie byt Landa v niektorych textoch... hlavu hore, ten tvoj den ako som citala bol vlastne este dost v pohode... nevzdelany sofer, ktory ludi nevylozi, je este ok... lepsi je ten, ktory ta v dazdi nenalozi do prazdneho autobusu a ked sa o pol hodku vracia spat, este na teba pozera jak na blazna, ze co na tej zastavke stojis dalej...
    publikované: 14.02.2007 16:00:00 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nj
    ked sa dari tak sa dari... no shaggy nebucmutny.
    publikované: 14.02.2007 21:40:05 | autor: wiener (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014