shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O čom dnes napíšem?

Bezduchá zlátanina, ktorú sa ani len neoplatí čítať. Ale ako povedala jedna múdra osoba - mal som byť politik, takže bezduché zlátaniny by mali byť mojou pracovnou náplňou.
Po období sucha príde obdobie dažďov. Tak ako som mal ja obdobie sucha, kedy ste o mne viac ako mesiac "nepočuli", prišlo aj obdobie dažďov, kedy som tu bol každý deň. A priznávam, že každý deň napísať niečo zmysluplné, niečo dokonalé a pritom jednoduché zároveň nie je ľahké (všetci neprajníci tam vzadu... áno vy, čo sa smejete, že neviem písať, choďte preč... aj ty joffre, platí to aj pre teba, vidím ako zadržiavaš tvoj smiech).
Teraz vážne. Nepatrím k ľuďom, ktorí píšu iba s povinnosti. Za posledný týždeň sa odohralo v mojom živote veľa vecí, ktoré som potreboval povedať svetu. Najprv išlo o záťah polície s brilanciou a účinnosťou teroristického útoku. Potom nasledovalo bezprostredné obdobie "rozvášnených emócií", či už išlo o reakcie na (anti)hackerskú zložku polície, alebo o moje hlbávejšie, poetickejšie články.

Všetky však mali jedno spoločné. Viete čo to bolo?

Nebolo to rozčarovanie nad neschopnosťou našich orgánov. Ani to nebol výsledok hĺbavého zamyslenia nad krásnymi vecami v živote. A už vôbec tou príčinou nebola Joffreho blogerská neaktivita.

Vysvetlenie je oveľa jednoduchšie - bola to sexuálna frustrácia :-D

Proste som bol dva týždne bez ženy a ako správny chlap som si musel ventilovať prebytok svojich hormónov.
Ale teraz mám pre vás radostnú správu - žienka sa mi vrátila, takže sa opäť budem naplno venovať jej a moje psychické výlevy bude znášať v prvom rade ona.
Čo to znamená pre vás?
Dokopy nič, chlieb nezlacnie, mlieko nebude menej vodové, ale jedno je isté - budem opäť písať kvalitnejšie články. A nie také bláboly ako je tento (bože, ľutujem toho chudáka, čo to vydržal čítať až potiaľto).

Preto s dobrým pocitom, že sa mi opäť podarilo napísať stranu o ničom a že nabudúce to bude hádam lepšie sa s vami lúčim... s pánom bohom... idem od vás... neublížil som, neublííížil som...

váš shaggy

P.S. však nie som jediný, kto považuje tento článok za absolútnu blbosť hodnú Pulitzerovej ceny :-)

osobne-neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. no vidím
    že mysľou si už niekde inde:)))
    tak sa navzájom vylievajte, len aby z toho nebolo dik more:)))...a potom suchoty:)
    publikované: 05.07.2007 19:48:40 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ani s marketingom to nemusíš preháňať
    Sgaggy, námety sú najdrahšie. Keby si menej okolo toho textu špekuloval, možno by zaujal viac. To Ti radím ako poradkyňa pre všetko. Tu keď napíšeš: "Bola to sexuálna frustrácia" tak dvere sa Ti na blogu nestihnú ani zatvoriť. Ale to by musel byť titulok a aj čo-to k téme v texte.
    publikované: 05.07.2007 21:05:12 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Milá Martha
    mojim cieľom, ale nie je upútať ľudí bombastickým nadpisom. Ja som ten článok nazval presne tak, ako som to cítil - vystihol som čo v ňom je :)
    A ja okolo textu nikdy nešpekulujem, píšem to čo vychádza zo mňa.
    publikované: 05.07.2007 23:05:19 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Neublížil si nikomu z nás, to je pravda...
    aj keď my "chudáci" sme čo to vydržali čítať až potiaľ...
    publikované: 05.07.2007 23:48:47 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  5. SAGGY, nemusíš to brať tak vážne...
    je skutočne vecou každého z nás čo napíše. Mohla by som rozvíjať námet s politikom (ktorý vyšiel odo mňa a za tú "múdru osobu" vďaka, nemuselo byť...) a povedať Ti, že to bola len malá skúška ohňom, či by vedel zvládnuť útoky aj na svoju osobu. Ty sám kladieš otázku a nie si rád niektorým odpovediam. Je to prirodzené, tiež to niekedy robím, ale to hlavne vtedy keď mám zlú náladu, ako napríklad dnes. Takže vôbec som sa Ťa nechcela dotknúť a to s tým titulkom bol samozrejme len žart. Všetko dobré.
    publikované: 06.07.2007 08:47:30 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Prepáč, že...
    to tak napíšem, ale - kde si sa ma dotkla? Neviem či máš iný pocit, ale celý ten článok (vlastne väčšinu mojich článkov) ako aj moje komentáre beriem s humorom. Ak máš pocit, že si sa ma niekde "dotkla" (a hlavne by ma zaujímalo, kde to dávam najavo), tak povedz.
    Útoky na svoju osobu zvládam celkom dobre, už som sa za tie roky čo-to naučil.
    A som rád všetkým odpovediam, len nemám rád tie, ktoré vzniknú z nedorozumenia.
    publikované: 06.07.2007 09:14:03 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Shaggy, rozsievaj humor ďalej
    Píšeš: "A ja okolo textu nikdy nešpekulujem, píšem to čo vychádza zo mňa." Čiže predpokladám, že sa Ťa tak trochu dotkla moja poznámka o marketingu. Keby si to bral s humorom, ako tvrdíš, možno si mohol rozvíjať ďalšie alternatívy efektívneho pôsobenia titulkov na čitateľov blogov. Skrátka ten humor radšej rozsievaj než by si mal nad ním polemizovať.
    publikované: 06.07.2007 09:53:02 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014