shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pán starosta Petržalky

...zaplatíte za mňa nájomné?
Včera ma veľmi pobavila informácia o tom, že naša najväčšia sekta žiada peniaze od mestskej časti Petržalka, aby mohla splatiť hypotéku na kostol (resp. aby im táto dlžná suma bola odpustená). Však ide iba o tri milióny...

Už dávno som sa tak dobre nepobavil.
Mestská časť, v ktorej žije viac ako stotisíc obyvateľov, katolíci vedľa evanjelikov, moslimov a neveriacich a práve tejto "sekte" budeme zaplatíme ich kostol. Lebo to povedali. No konský .....
Keď mi mestská časť zaplatí nájomné a nákup v Tescu, tak potom môže odpustiť aj pohľadávku za ten kostol. Dovtedy si o tom môžete nechať zdať. Za 3 milióny sa dá v Petržalke urobiť toľko vecí. Určite budem radšej, keď tie peniaze pôjdu na niečo, čo poslúži väčšine ľudí bez rozdielu vierovyznania, ako nejakej hŕstke ľudí, aby sa mali kde schovať pred dažďom.

Najlepšie na celej záležitosti je to, že sekta dostala ponuku vymeniť dlh za pozemky, ktoré vlastní. Tento nápad sa im už nepozdáva. Aké nečakané. Preto by som sa chcel opýtať funkcionárov tejto sekty, či si uvedomili, že sú KURVY MAJETNÍCKE? Idú proti svojmu presvedčeniu a ešte si dovolia tvrdiť, že konajú v mene božom. Ja by som sa hanbil pozrieť do zrkadla, ale toto sú ľudia bez chrbtice. Oni sa dokážu obzerať pred zrkadlom hodiny... potom ako vstali z postele od svojej milenky ;-)

Našťastie naša mestská časť má dosť rozumu, aby im nevyhovela (aspoň zatiaľ to tak vyzerá). Aj preto som rád, že som Petržalčan, ako by povedal fanúšik McDonaldu - "I'm lovin' it". Dúfam, že mi tento dobrý pocit z môjho rodného mesta vydrží aj naďalej...

váš "petržalčan" shaggy

P.S. schválne som písal o sekte, každý si domyslí o kom je reč. A tento problém je natoľko všeobecný, že by nemalo zmysel vzťahovať ho iba na jednu sektu/cirkev.

osobne-neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. Petržalka je mesto?
    ad. " Aj preto som rád, že som Petržalčan, ako by povedal fanúšik McDonaldu - "I'm lovin' it". Dúfam, že mi tento dobrý pocit z môjho rodného mesta vydrží aj naďalej..."
    publikované: 23.10.2007 13:15:03 | autor: R.C. (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. R. C., čo nie je, môže byť...
    a shaggy, tej sekte to nemaj za zlé... veď ich krédom a povinnosťou je odpúšťanie ;).
    publikované: 23.10.2007 13:22:03 | autor: hfw (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ad koment vyssie...
    kazdy urcite pochopil ze autor mysli cast mesta... podstata je predsa v niecom inom
    ... som katolicka, ale ci uz som veriaca alebo nie, suhlasim s myslienkami tohoto clanku... ze ma niekto taku drzost tie peniaze pytat... mne kto da?
    publikované: 23.10.2007 13:26:41 | autor: luu (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jasné, luu...
    veď to by si potom aj ty musela dať každému ;)
    publikované: 23.10.2007 13:30:36 | autor: hfw (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. kazdemu
    davaju tie tety co stoja na vypadovkach v minisuknickach a cakaju, kym im nejake vozidlo zastavi.... a to by teda take urcite nebolo, ze ja by som musela :-)))))))))))
    publikované: 23.10.2007 13:35:44 | autor: luu (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. luu, no vidíš...
    ako sme sa na príklade zo života rýchlo a rukolapne presvedčili o absurdnosti požiadavky tej sekty, čo sa o nej zmieňuje shaggy :)
    publikované: 23.10.2007 13:44:40 | autor: hfw (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Roz-Krok
    Áno, ja Petržalku považujem za mesto, preto som to tak napísal - len toto ťa trápi?
    A tie tety na výpadovkách tiež nedávajú zadarmo, tak neviem prečo by mala dávať zadarmo Petržalka...
    publikované: 23.10.2007 17:05:24 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014