shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pocta jednému veľkému mužovi

O tom ako som stretol Adama, zabavil sa s priateľmi, užil si skvelú hudbu a premýšľal o vážnych veciach. Alebo inak povedané - Hello, I'm not Johnny Cash.
Včera bol skvelý deň. Bol som s ľuďmi, ktorých mám rád (nebojte sa, nie zo všetkými - aby ste si, vy ostatní, nemysleli že vás nemám rád). Užil som si hudbu, ktorú mám rád (aj keď vo mne vyvolala trošku smutné pocity). A videl som Adama.

Ale začnem pekne poporiadku. Asi bude najlepšie spomenúť základné údaje a tú najkratšiu "udalosť", ktorá sa mi včera stala.

Takže som so svojou ženou (nie som ženatý, len svoju priateľku volám - žena :-) ), Joffrem a... vlastne už s nikým, ak nepočítam seba... takže my traja sme išli na Junifest. Moja "žena" tam išla kvôli mne (určite večer na Junifeste nie je pre ňu predstava super stráveného večera, ale mohla byť so mnou), ja som tam išiel kvôli pivu, Joffreho osemnástinám a Joffre tam išiel kvôli jednej skupine (a vlastne aj ja).
Predtým som však stretol Adama. Hmm, zodpovedal približne mojej predstave, ale... nevedel som, že sa volá Adam :D To by bolo asi všetko k Adamovi (ak ste z tejto vety mimo, nevadí, nechystám sa to vysvetľovať bližšie).

Časť druhá - Junifest. Pre tých, ktorí to nevedia, ide o slovenskú obdobu Oktoberfestu. Pije sa tu pivo, zabáva s priateľmi a počúva dobrá hudba. Aby však nebol môj článoček iba o tých pozitívnych veciach, spomeniem najprv negatívne stránky. Boli dve - na pivo sa čakalo dlho (myslím na kvalitné značky, stánok Stein-u bol celkom prázdny :-D ) a v ten večer boli nejaké problémy s čapovaním piva Stella Artois, kvôli ktorému som tam išiel. Tú dlhú čakaciu dobu som vydržal a nedostatok belgického piva som nahradil dostatkom piva českého :-)
Potom však prišlo to, na čo som ja a Wiener čakali (a čo ma potom prinútilo aj zamyslieť sa). Na pódiu sa objavila skupina Johnny Cash Revival a vykúzlila úsmevy na našich detských tváričkách (proste sme sa smiali a tešili ako debili). Bodaj by nie, už pred tým než som sa tam dostavil som si niekoľko hodín v kuse vypiskoval Ring of fire. Ale aby som sa nerozpisoval - koncert bol vynikajúci, "dvojník" bol skvelý (spev, výzor aj vystupovanie presne podľa Johnnyho Casha).
Práve kvôli tejto skvelej atmosfére som sa zamyslel nad tým, aká je to veľká škoda, že tento svet prišiel o vynikajúceho hudobníka akým bol Johnny Cash. A ľutujem, že som ho nestretol "naživo" (aspoň na koncerte).
A tak sme sa po jednom skvelom koncerte a jednom litrovom pive (bohužiaľ viac som "neriskoval", keďže... proste som na to mal dôvod) rozpŕchli, každý svojim smerom... a bolo nám fajn :-)

Takto som ja prežil včerajší deň, ktorý určite stál za to... a len tak pre ilustráciu, prikladám jednu fotečku zo včera:

Hello, I'm not Johnny Cash

Lúči sa s vami váš shaggy s pozdravom - Hello, I'm Shaggy

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. hello shaggy :)
    určite Vám bolo skvele a tvoja žena akiste neľutovala, že tam bola s Vami, veď vidieť ako sa tvárite pri pohľade na akože Johnyho, musel byť ach zážitok aj pre ňu xi xi :)))
    publikované: 11.06.2007 10:53:53 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014