shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Telefón vždy zvoní o deviatej

O tom, ako neočakávaný telefón po preflámovanej noci zvoní vždy ráno a dôležité správy nechodia.
V piatok som mal meniny. Nezakladám si na darčekoch, ale som rád, ak si ľudia na mňa spomenú. Poteší to a vtedy viem, že pre nich niečo znamená. Asi to vie aj ten debilný t-mobile. Lebo inak si neviem vysvetliť, prečo mi tak "škodoradostne" blokuje najočakávanejšie sms-ky a tie menej dôležité správy a telefonáty pustí v tú najnevhodnejšiu chvíľu.
Takže som v deň svojich menín čakal na sms, telefonát, hocičo... od dvoch ľudí, kamarátok (spolužiačok). Samozrejme mi nič neprišlo, nezavolali, proste nič. Až mi to divnô bolo...
Keby som v ten deň nekomunikoval s jednou z tých báb, tak sa ani nedozviem, že mi písala a že mi to neprišlo. No čo, stáva sa, jedna sms sa niekedy nedoručí. Ale potom ako som sa rozprával s druhou dnes a tá mi tiež povedala, že mi písala, som prestal chápať. Buď sa v mojom okolí vyskytla nejaká vesmírna anomália, alebo ma v t-mobile nemajú proste radi. Tipujem to na možnosť č.2.

Lenže, ubehlo pár dní, skončila nedeľa a ja som sa po príjemne strávenej noci vrátil okolo druhej hodiny domov. Nadšenie z toľkého alkoholu a chladného počasia  si odnieslo moje hrdlo. A ako si tak človek, mierne prechladnutý spí, s vankúšom prilepeným o ksicht, slinou tečúcou z úst, zazvoní v ranných hodinách mobil (nebolo ešte ani 9 hodín).
Ej t-mužík sa rozhodol vynahradiť mi sms-kový deficit a vybavil mi telefonát uprostred noci (pre mňa to bola ešte noc) .
Rozlepím moje nerozlepiteľné oko, pozriem na mobil... hmm, toto číslo nepoznám. Rýchla meditácia, aby som do telefónu znel čulo a vyspato (ak by to bol náhodou klient). S hlasom milším ako pracovníčka erotickej linky som zdvihol telefón a čuduj sa svete...

Volal mi spevák zo skupiny Johnny Cash Revival. Robil som mu stránku a teraz sa chcel stretnúť a prebrať nejaké detaily. Pre väčšinu z vás je to len nejaký tuctový "imitátor", ale ak by ste boli fanúšikom Johnnyho Casha aspoň tak ako ja, tak by vás takéto niečo príjemne prekvapilo.
A tak som v dobrej nálade z tohto stretnutia prežil svoj deň. Mal som veľa roboty a bol som k tomu ešte prechladnutý. Samozrejme si to odnieslo pár ľudí, na ktorých som bol nepríjemný (týmto sa im ospravedlňujem), ale inak to bol celkom "plodný" deň.

Už dávno som nič také nezažil.

váš "plodný" shaggy

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. len
    že všetko najlepšie k meninám dodatočne...si s "A" či s "O"??? veľa zdravia....
    publikované: 04.12.2007 10:33:17 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Dík
    a som ten s "A"
    publikované: 04.12.2007 11:07:05 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dobre...
    tak si pospinkaj, už nebudem vyznánať:)))
    publikované: 04.12.2007 11:09:03 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Už som ako-tak vstal...
    ale tých pár mailov, čo ma čakalo (vrátane toho, že mám nový komentár) mi naozaj pekne zazvonilo (pri novom e-maily mi to "zazvoní" v počítači) :-)
    publikované: 04.12.2007 11:16:17 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. mne ani
    mobilko nezvoní, ale spala by som aj za troch:))))
    publikované: 04.12.2007 11:18:19 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014