shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zamuroval som komín

Každý rok mi tam liezol veľký, tlstý chlap v červenom a ja som ho začal mať plné zuby.
Sú tu Vianoce, všimli ste si?
Aj keď už nie sú, to čo bývali... snažím sa byť aspoň v toto ročné obdobie dobrým človekom... vlastne nie, ja som dobrý furt, ale teraz sa snažím byť aj slušný (menej nadávam, nehádam sa s ľuďmi).

A výnimočne aj moja depresívna nálada je preč. Som happy, deti, som šťastný. Ja. Na Vianoce. Divné. Asi budem chorý.

Len ten sneh. Chýba mi sneh na Vianoce, bez neho to nie je to pravé, orechové. Však sa skúste "podpísať" do zmrznutej zeme... nech sa snažím, ako sa snažím, na sneh sa to nechytá.

Darčeky. Ach tie darčeky. Rád ich dostávam a žiadne nekupujem, som lakomý (ale nie, ja radšej kupujem ľuďom veci vtedy, keď ich potrebujú). Narozdiel od minulých rokov som kúpil jeden darček... a potešil (dúfam, ale tvárila sa že hej... a nepýtajte sa ma prečo ho otvorila skôr).

Tak už len tie želania mi zostávajú... no, deťúrence moje, prajem vám šťastné a veselé...
Dia - som rád, že ťa poznám, ale ešte viac som rád, že ty poznáš mňa. Však uznaj, že tvoj život by bol bezo mňa strašne nudný :D
Wiener - ech, aj tebe prajem šťastné a veselé. A hlavne - aby si dostal rozum (aj keď chápem, že si ešte v puberte), včera si ma fakt nasral tvojou necitlivou poznámkou na Majstra N, to sa nerobí :-(
Ross - ty si asi prvý a jediný metrosexuál, ktorého poznám. Tebe prajem fakt brutál upravený vianočný stromček s nagélovaným ihličím a ženskou ..... namiesto vianočnej hviezdy.

Moji kamaráti... mylan, ty môj východniarsko-pražácky google, čo by som bez teba robil... Barbora, ty moja najlepšia kamarátka, ktorú by som niekedy najradšej prizabil, som rád že ťa poznám, jedine vďaka tebe som sa s úspechom prebojoval do 5. ročníka... moji občasní/pravidelní čitatelia a prispievatelia - Andrea, Vikina... keby nebolo vás, tak mi sem nikto nepíše :D aj vám prajem nádherné Vianoce.

Samozrejme nesmiem zabudnúť na svoju rodinu (tú spomeniem len na okraj, tá sem nechodí a tej to hovorím osobne) a na záver som si nechal jednu špeciálnu osobu...

Linda - si úžasná osoba, ale to ty predsa vieš (musíš to vedieť, keďže som ti to nie-raz povedal)... dúfam, že sa prestanem aspoň v noci usmievať... a začnem sa až keď rozbalím tvoj darček :-P Naozaj si mi spríjemnila Vianoce :-)

váš "iba v červenej čiapke píšuci" shaggy

P.S. ženy, nemajte zase neslušné myšlienky, nie som tu nahý, nikde som nenapísal, že tú čiapku mám na hlave...

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. :)) no díííík
    aj tebe shagguliak šťastné a veselé...mimochodom, až po poslednej vete som začala mať neslušné myšlienky ;P
    publikované: 24.12.2007 00:28:59 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. shaggy
    šťastné a veselé...veď na darčekoch z obchodov nezáleží..verím, že vieš dať najkrajší dar a tým je kúsok Tvojho srdiečka...preto môžeš murovať koľko chceš..lebo aj k Tebe sa Ježíško dostane...možno práve cez to srdce... a čiapka Ti nepomôže..vidí Ťa !!:)))
    publikované: 24.12.2007 15:36:23 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Milý Shaggy,
    som rada, že depresívna nálada Ťa obišla a mal si krásne sviatky. Neviem ako v Bratislave, ale v Stupave na Štedrý deň snežilo a dokonca sa aj čo-to udržalo na zemi. Takže snehuliakov sme nestavali, ale sniežik bol :-D Už len prežiť ten Silvester so všetkými prstami a bez otravy alkoholom a máme tu nový rok :-D Oddychu zdar!
    publikované: 27.12.2007 17:19:13 | autor: Andrea (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014