shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tento blog je len klamstvo

Krutý pohľad na realitu posledných dní.
OK, pri mojej neskutočnej genialite a všetkom tom... všetkom :D som si vypol "prvú verziu" tohto môjho článku. Nebolo to úmyselné, proste som idiot :D Tak sa to pokúsim ešte raz napísať (a dúfam, že aj úspešne uložiť).
Áno, tento blog je klamstvo. WebDenníček by mal byť o tom, čo ma teší, čo ma trápi, čo som zažil, proste o všetkom. Ale doteraz tomu tak nebolo. Písal som iba o tom, čo ma trápi, písal som nahnevané, smutné a pesimistické články. Aj keď  sa občas objavil náznak "dobra", väčšinou to ostalo iba pri náznaku. Chcel som proste svetu oznámiť, že mám zlú náladu. A to bolo vlastne klamstvo. Je pravda, že moja nálada bola pod mačku (či ako sa to... pod kozu... ovcu... aha pod psa), ale človek mňa nepoznajúci a iba mňa čítajúci mohol nadobudnúť pocit, že som chodiaca kôpka nešťastia. A pritom som polovicu času bol šťastný, polovicu času smutný... a tretiu polovicu som spal :D

To sa však musí zmeniť!

Už som to tu niekde písal, že "niekedy pos**e vták teba, inokedy ty jeho". Je to pravda. Po dlhom období zlej nálady, prišlo obdobie dobrej nálady. Proste v posledných dňoch som šťastný. Fakt šťastný. Veľmi. Niektorí o tom vedia (však Dia, však Joffre), niektorí sa z toho tešia rovnako ako ja (však Dia), iní iba varia ryžu (však Joffre) :D
Preto sa naozaj pokúsim podeliť sa s vami o všetky moje pocity, nielen tie negatívne. Dúfam, že sa mi to podarí. Preto berte tento článok ako môj "druhý" vstup na blog. Ten názov, ktorý môže znieť komerčne a zavádzať nebol zvolený z úmyslom pritiahnuť ľudí, ale je to skutočný a pravdivý pohľad na moje doterajšie "spolužitie" na tomto malom miestečku, spolu s vami :)

váš shaggy

P.S. dúfam, že ste si všimli, že som späť po dlhšej dobe "ticha". Som rád, že sa určite všetci tešíte z mojej prítomnosti. Preto vám prezradím názov môjho ďalšieho článku - bude sa volať: "Ako som chytil Joffreho za vlhkú... panvicu" :D Dobrú noc a veľa šťastia (hmm, sú dve hodiny poobede, ale čo už).

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. :D aaaach
    publikované: 20.02.2007 13:41:39 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :o)) to vieš :o))
    že sa všetci úprimne tešíme z tvojho návratu ... a neboj, myslím to naozaj :o))
    publikované: 20.02.2007 13:41:48 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ty panvica
    shaggyho blog žije :)
    publikované: 20.02.2007 17:48:51 | autor: wiener (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014