shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O neschopnosti

Čítajte pozorne - možno sa spoznáte v tomto článku
Nemám rád neschopných ľudí. Zbytočné otravujú, svojou existenciou znepríjemňujú môj život. Zavadzajú. Sú zbytoční a robia hanbu. Aby ste si však nemysleli, že som parchant - ja nehovorím o ľuďoch, čo neovládajú všetky vedomosti na svete. To vôbec nie.
Človek neschopný je príslušník nižšieho "ľudského" druhu, ktorý si o sebe myslí, že sa na určitú činnosť hodí najlepšie zo všetkých a pritom vie úplné HOVNO. Ako rozoznať človeka neschopného od človeka bez dostatočných vedomostí z určitej oblasti? Človek bez vedomostí napríklad nastúpi do zamestnania, má pracovať s frézou, ale nevie ako sa ovláda. Príde jeho nadriadený, vysvetlí mu to a... z človeka bez vedomostí sa stáva človek normálny.
Človek neschopný je ale iná kapitola. Príde k fréze, pošle vedúceho do p**e (inak sa to ani nedá vyjadriť, lebo človek neschopný je aj človek namyslený). Stojí pri tom zariadení ako úd v teplej vode a pozerá sa. Samozrejme, všetko čo s tým urobí iba poserie. Ak to náhodou zapne, tak vyhodí poistky, ak s tým vyrobí nejaký výrobok, tak bude samozrejme vadný.
To je človek neschopný, bežne nazývaný aj debil.

Prečo ich spomínam?
Narážam tým na už spomínaný zákrok polície voči web-hostingovej spoločnosti. Narážam na pracovníkov NBÚ SR, ktorí boli tak neschopní a nedokázali zmeniť heslo NBUSR123 za niečo iné. A pritom viem, že mali ponuku z FIIT STU na vyškolenie pracovníkov a túto ponuku už niekoľko rokov odmietajú.

Dosť o štátnej správe, poďme sa pozrieť na iných Ľudí neschopného typu, ktorí môžu aj za súčasnú situáciu na Slovensku.
Predstavte si, že by ste mali napríklad nejakú stránku... povedzme blog.
A úplnou náhodou by ste na ňu umiestnili pesničku, ktorú si vaši čitatelia môžu stiahnuť. Upozorňujem, že to je NELEGÁLNE. Samozrejme sa nájdu ľudia, ktorí vás na to upozornia. Ale pretože ste človek neschopný, namiesto toho, aby ste sa so sklonenou hlavou išli schovať niekam do kúta, označíte takéhoto človeka za dieťa, ktoré vás trestá za jednu chybu.
Hmmm, jednu chybu by som toleroval, ale ak to na svojom blogu urobíte druhýkrát, tak nemám pocit, že by išlo o vaše "zakopnutie" skôr o úmysel. Čiže ide o úmyselný trestný čin.
Ale človek neschopný je... proste neschopný, takže si svoju chybu nepripustí. A ak nevie zaujať svojich čitateľov inak ako pravidelným prísunom nelegálnych pesničiek, tak je to človek neschopný :-)

váš "neschopní ma nenávidia" shaggy

P.S. spoznali ste sa? Tak vás ľutujem ;-)

osobne-neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. Ta
    to neznam či dobre označeně, To by malo buc ne neschopny, ale skorej schopny šickoho ně? Bo takych tyž znam.
    publikované: 29.06.2007 13:28:05 | autor: Vychodnarskarecesia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014