shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pán Robert je...

ak by som sa nebál, že to poruší pravidlá tohto blogu, alebo inak poškodí mládež, tak by som ako titulok napísal, že je k*k*t. Ale neurobím tak.
Varovanie: nasledujúci článok je vulgárny. Miestami sa jeho nechutnosť približuje správaniu našich politikov (našťastie však iba približuje) a ľuďom môže dôjsť z neho zle, keď zistia, že je pravdivý.

Práve som si prečítal článok o internej analýze, podľa ktorej má premiér Fico malého.
Toto poznanie ozrejmuje veľa vecí... napríklad, prečo je vždy taký namosúrený. Však, ktorý chlap by nebol nahnevaný, keby jeho pýcha nebola pýchou ale skôr hanbou.

Upozornenie: tu pokračuje článok, ktorý absolútne nesúvisí z predošlou časťou a osobami v nej spomenutými. Ide o akýsi druh fikcie, fejtónu, proste niečo, čo sa nezakladá na pravde a akákoľvek podobnosť so skutočnosťou je čisto náhodná - alebo ako sa vraví "To Slovensko je ale kurevsky malé".

Pán Robert F., nemusíte sa obávať, tam kde k Vám príroda nebola štedrá, nastupuje internet a jeho svet, v ktorom je všetko možné.

Všetci to poznáte - v skutočnom živote ste nikto, ale na internete môžete byť niekto. Tam sa z vás môže stať osoba, ktorá je všetkými zbožňovaná (alebo u tých šťastnejších z nás - ako napr. ja, sa môže stať, že vás budú všetci nenávidieť... všetko je možné).
Pán Robert má malého. Chudák. Nečudo, že je frustrovaný. Nevadí pán Robert, máte malého kokota, ste však najväčší kokot Slovenskej republiky! No nie je to skvelé?!
Za toto všetko vďačí pán Robert internetu. Áno, je to tak - všemocný internet. Nie je to žiadny výmysel, ak by to nebola pravda, tak to tam nie je. Google je mocný nástroj. Ak v ňom nie ste, neexistujete. Ak v ňom ste a niečo o vás hovorí, tak to musí byť pravda. Nepoznáte to? Skúste si do Googla zadať kokot Slovenskej republiky a uvidíte čo vám vybehne. Alebo ešte lepšie, ak použijete to magické tlačítko Skúsim šťastie (I'm feelin' lucky), tak vás kokot Slovenskej republiky zavedie na jedno jediné miesto (znázornil som to aj tým odkazom, pozn.: zdroj Google).

Má pán Robert dôvod radovať sa?

Áno, má. Ak by išlo o druh Google bomby - čiže o úmyselnú činnosť, ktorej cieľom je pozmeniť výsledky vyhľadávania (tak aby dodávali často nerelevantné výsledky, ktoré slúžia našim cieľom), už dávno by to nefungovalo a našli by ste iného kokota Slovenskej republiky (aj keď pochybujem, že je niekto väčší).
Lenže tu sa ukazuje sila tohto vyhľadávacieho nástroja. Ako som písal vo svojom minulom článku o tom, že Google nás sleduje, tak musím priznať, že jeho algoritmy sú natoľko prepracované, že dokážu odzrkadliť to čo si ľudia myslia.

Áno dámy a páni, ľudia si myslia, že pán Robert je kokot Slovenskej republiky.

Google bomba kedy vás po vyhľadaní frázy "nechutný populista" hodilo na stránku premiéra je dávno preč. Išlo iba o žartík človeka, čo sa vyzná do týchto vecí. Teraz je však situácia iná, ľudia si to myslia, ľudia odkazujú práve na spomínanú stránku ako na stránku kokota SR.
Niektorí z vás si pomyslia, že oni na tú stránku odkazovali dávno predtým, než ktokoľvek len pomyslel na to, že by pán Robert mohol byť kokotom Slovenskej republiky.
Nie, nie je to tak. Tieto odkazy vznikli až s príchodom pána Roberta. A myslím, že ani predtým nikto nepochyboval o tom, že on je skutočne ten najväčší... :-)
Čím sú jeho kokotné výrazy na adresu druhého piliera, skládky vo vinárskom mestečku a malého cyklistu častejšie, tým viac sa upevňuje jeho pozícia aj pri hľadaní samotného slova kokot. A priznajme si, že toto je vysokokonkurenčná oblasť, ešte nedávno bol na 15. mieste (zdroj seochat). Jeho výroky a správanie však dokazujú, že si zaslúži lepšie ako 15. miesto a preto sa doťahuje aj na moju starú známu Stopárku a jej článok o bohu a dýcha jej na chrbát.

Myslím si, že pán Robert dokázal, čo málokto predtým. Už dávno nemala verejnosť tak jednotný a nemenný názor na jednotlivca.
Gratulujem, to pomenovanie si naozaj zaslúžite!

Dodatok: tento článok pojednáva o SEO optimalizácii a chce poukázať na to, že výsledky vyhľadávania do značnej miery odzrkadľujú názory ľudí, ktoré sú v tomto prípade vyjadrené práve odkazmi na ich stránkach (pre nezainteresovaných - v tých odkazoch sa nachádza to kľúčové slovo, čím viac odkazov s daným slovom, tým lepšie umiestnenie). Tento článok nemá vyjadrovať osobný názor jeho pisateľa, ktorý by si nikdy nedovolil povedať, že pán Robert je kokot (aj keď si to myslí). Autor sa považuje za civilizovaného pisateľa a takéto tvrdenia by vypustil iba keby na to mal dôkazy.

váš shaggy

P.S. keďže milujem slobodu prejavu a našiel by sa nejaký pán Robert, ktorého by sa to dotklo a myslel by si, že sa ho to týka, veľmi rád uverejním jeho stanovisko. Chcem predsa všetkým ukázať, že nešlo o nikoho konkrétneho a v takomto prípade by sa naozaj potvrdilo, že to Slovensko je kurevsky malé.

počítače a internet | stály odkaz

Komentáre

  1. Súhlasím je to pravda
    Som rozhodna za je to skutočne pravda tákého velkého táto matička zem ešte nenosila,čo vystihuje aj meno Robertko tak toto nie je správné meno malo by vyzerať nasledovne
    TAKÝ VELKÝ ROBERTKO.
    publikované: 24.02.2008 07:56:24 | autor: Edík (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. No...
    nech si myslím Robertovi F. čo chcem, je to vždy pán predseda vlády Slovenskej republiky, ktorý vzišiel z regulérnych a nepochybne demokratických volieb zvolením jeho strany veľkou väčšinou obyvateľstva!
    A to isté by som napísal, nech by tam bol Mečiar, Dzurinda, či ktokoľvek iný. Hoci - pochopiteľne aké-také sympatie má len jeden z nich!
    Howgh.
    publikované: 24.02.2008 10:42:32 | autor: Pluralita (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :-)
    publikované: 24.02.2008 11:01:06 | autor: zr (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sranda
    Aspon som sa pri pisani diplomovky trocha pobavila s tym googlom:)))
    publikované: 25.02.2008 14:59:15 | autor: Diana (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Veeru
    Strycko google sa opat raz nemyliil a opat raz nasiel tu spravnu osobu:))
    publikované: 04.02.2010 01:34:49 | autor: Dominicka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014