shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Otvorená pohľadnica vláde SR

psaníčko od nespokojného občana
(Ne)Vážená vláda SR, (ne)vážený pán premiér Fico
(dovolil by som si Vás familiárne nazvať Róbertko, ale mohli by ste sa uraziť a sčervenať... aj keď, červený ste už dosť),

som občan Slovenskej republiky, chodím voliť každé voľby a aj keď si uvedomujem, že máme takú vládu akú si zaslúžime (nie akú sme si priali, ale akú si zaslúžime... a asi sme urobili veľa zlého), dovolím si vás požiadať, aby ste prestali s neuváženým konaním a začali používať to oválne, čo vám matka príroda prirobila na krk.

Žiadam vás o garanciu môjho dôchodku. Pod garanciou si však predstavujem niečo úplne iné ako vy. Pre mňa je garancia to, že sa zavedie systém, pri ktorom sa nebudem báť, že ho ďalšia vláda zruší len preto, že sa to nehodí jej ideológii.
Chcem mať záruku, že na starobu budem dostávať také peniaze, aké si našetrím. Nie na aké sa mi poskladá stále sa zmenšujúca mladá generácia. Ak chcete vy, členovia vlády, prežiť dôchodok v chudobe, alebo máte pomimo "našetrených" dosť peňazí - to ma nezaujíma, to je váš problém. Nenúťte však vašu ideu väčšine ľudí, ktorá je s reformou spokojná. Ak vám to nevyhovuje, odíďte niekam, kde majú starý a neefektívny systém... Čína by bola ideálna. Nechcite aby kvôli hŕstke ľudí (myslím vás) odišla väčšina ľudí (myslím nás, občanov).

Nepoužívajte praktiky aké boli bežné pred rokom 1989. Myslím konkrétne znárodňovanie. Aj keď sa to nezdá, rušenie zdravotných poisťovní a vytvorenie jednej, monopolnej, štátnej a tým pádom neefektívnej (viď môj článok o neefektivite verejného vlastníctva) je len na krôčik od znárodňovania... a ktovie kam to môže zájsť.

A ešte o jednu vec vás prosím. Naozaj začnite myslieť, nerobte zo seba hlupákov (platí to hlavne pre pána Róbertka). Aj keď Vás pán R. nemám rád, je mi ľúto ako sa prezentujete, nerád vidím ako zo seba robia ľudí totálnych hlupákov. A človek, ktorý použije proti DSS-kám video z firemnej oslavy, ktoré malo slúžiť na zábavu, v mojich očiach klesá... veľmi hlboko. Pretože ten človek buď úmyselne zavádza ľudí, alebo je hlupák. Ktorá z týchto možností sa hodí na Vás?

Takže si dovolím napísať "Otvorenú pohľadnicu vláde SR". Dokonca na to použijem peknú pohľadnicu, ktorú som dostal pri podpisovaní petície za svetlú budúcnosť.

Otvorená pohľadnica vláde SR

Text pohľadnice pre vládu SR

Len dúfam, že vám vaša propaganda nezatemnila mozog natoľko, že ste začali veriť tomu, čo hovoríte. To sme potom v peknej riti.

váš "petície podpisujúci" shaggy

osobné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014