shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

shaggy sa sťahuje

...idem do vlastného
V živote každého človeka nastáva zmena. Niekto sa vydáva, iný sa zase sťahuje.
 Napríklad ako ja. Už dlhšiu dobu som cítil potrebu písať odborné články, ale tento blog sa mi na to moc nehodil. Nastavil som mu príliš osobné smerovanie.

Čo iné mi ostáva? Iba zdvihnúť kotvy a pobrať sa ďalej.

Vlastný systém mám, doménu tiež, tak prečo si neurobiť radosť a nezaložiť svoj odborný blog? Ale asi neodídem nadobro. Moje osobné výlevy a nesúhlas so súčasnou vládou sa viac než hodí na tento blog, nemám pravdu? Tu si budem ventilovať svoju zlosť, moje nové útočisko bude slušný zdroj informácií na internete (keďže tá stránka nebude slúžiť výlučne iba ako blog).

Píšem sem len preto, aby ste vedeli, že ma tu bude pomenej. A aj preto, aby ste občas zaskočili na môj nový blog... ak vás to teda zaujíma. Ak nie, tak nemusíte.

váš shaggy

P.S. moja nová stránka ešte nie je funkčná, ale keď sa tak stane, určite vám dám vedieť. A tí zvedaví určite dovtedy vypátrajú, kde bude môj nový domov...

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. no jo
    vyguuglime si :) vela stastia :)
    publikované: 08.09.2008 22:38:25 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak
    šťastnejšiu voľbu a ak nájdem ... prídem:)))
    publikované: 08.09.2008 22:49:53 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Shaggy,..
    vždy ma zaujímalo na koľko môže vyjsť taká samostatná webová stránka. Lenže kto mi odpovie po pravde? Nikto... Možno ani Ty nie trebárs do správy. Už dlhšie nad tým uvažujem aj ja.
    Tak Ti držím palce, aby Ťa to v tom novom bavilo. A hlavne, aby si tam nikdy nebol sám, hoci si sa chcel osamostatniť... Lebo bez ľudí to nie je ono.
    publikované: 08.09.2008 23:32:25 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ja ti odpoviem veľmi rád...
    Momentálne mám 4 stránky (resp. dve sa chystajú). Ročne stoja cca 4 tisíc korún, čo nie je veľa (je v tom cena za domény a za hosting). Teraz som si na tie dve nové (môj blog a ešte jednu) zobral multihosting - môžem na ňom mať viacero stránok za dobrú cenu.
    Ale ak by si chcela niečo také menšie, tak napríklad .sk doména ťa bude stáť od 480Sk vyššie (záleží od registrátora) a dobrý hosting na rok pre malú stránku sa dá zohnať už za 500Sk.
    publikované: 08.09.2008 23:43:21 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Shaggy
    díky moc. Hneď mám o tom lepšiu predstavu. Tisícka by nebola až taký veľký peniaz - ak to človek investuje len tak pre potešenie. :-))
    publikované: 09.09.2008 00:12:35 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ;)
    nech sa dari
    publikované: 09.09.2008 12:04:30 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. kolko stoja stranky
    No ja mam momentalne 4 stranky, vsetky ficia na jednom hostingu, za ktory platim 4 dolare mesacne, plus jednu domenu mam zdarma a dalsie dve eu domeny za 500sk, plus info domenu za 5 dolarov, takze suma sumarov, 4 stranky ma rocne vyjdu do 80 dolarov, teda asi 1600skk.. takze nic narocne na peniaze, existuju aj free hostingy pre mensie stranky a domeny su tiez lacne
    publikované: 10.09.2008 18:25:07 | autor: okuin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014