shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mali ste chuť niekedy skončiť?

so všetkým, navždy?
Ja áno, mnohokrát. Ale dnes to bolo naozaj skutočné. Dnes som mal chuť so všetkým skončiť.
Môžte si to vysvetliť ako len chcete, viac vám nepoviem. Pochopiť sa to dá všelijak - od tej najnepotrebnejšej drobnosti až po dôležité veci - skončiť môžete naozaj so všetkým. Nie je podstatné o čo išlo u mňa, proste som mal chuť "skončiť to".

A prvýkrát som mal pocit, že to nemôžem napísať na blog. Doteraz všetko, čo sa mi prihodilo a čo som považoval aspoň za troch zaujímavé, som aj zvečnil. Ale dnes, prvýkrát, to tak neurobím.
Aj keď si možno pomyslíte, že som o tom písal... tak som písal, len o tom ako som mal chuť "niečo skončiť". Veľa vecí okolo, veľa podstatných faktov som nenapísal. A ani nikdy nenapíšem. Nenapíšem vám pár vecí, za ktoré by som sa možno nehanbil pred vami, ale pred sebou.

Pre tých "rýpačov", ak ich zaujíma, prečo som "to" neskončil - bolo to z viacerých dôvodov. Povedal som si, že v tom má zmysel pokračovať, v tej chvíli mi preletelo množstvo slov/skutkov/ľudí hlavou a pomohlo mi to. Jednou z nich bola napríklad aj Dia... dokonca len taká blbosť, že som chcel napísať článok o nej, o tom ako mi ovplyvnila život... proste toto ma priviedlo na iné myšlienky, ale o tom inokedy.

Takže som to neskončil. Máte ma tu ďalej a budete to musieť so mnou vydržať... Dúfam, že sa vám (mne) to podarí.

váš shaggy

P.S. ak nechápete tento článok, nevadí. Nemusíte. Vlastne ho nemusíte ani čítať, je to blbosť. Ja som ho len musel napísať... ako pripomienku/len tak/aby som sa zdôveril - neviem, z nejakého dôvodu som ho musel napísať a tak som ho napísal.

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmm....
    OK, kamoš, ja Ťa chápem. A rád som si to prečítal, aj keď si vlastne nič nenapísal. Práve medzi Tvojimi riadkami sa toho dá popísať ešte hodne. Do toho priestoru medzi riadkami sa toho totiž každého čitateľovi zmestí neuveriteľne veľa - jeho poznámok...
    publikované: 27.10.2007 07:27:10 | autor: plpko (e-mail, web, autorizovaný)
  2. chlapci,
    ani neviete, ako Vas chapem, ako som sa nasla medzi vsetkymi riadkami...
    Shaggy, napis o Diuske, mam ju velmi,v elmi rada...tesim sa :)
    publikované: 27.10.2007 11:09:10 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ja?
    ale ňo shagguliak...teším sa, že sa máš dnes lepšie ;)
    publikované: 27.10.2007 11:17:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. hanuška :)
    aj ja teba...ale o mne sa toho veľa povedať nedá ;)
    publikované: 27.10.2007 11:19:15 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014