shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Policajné kurvy...

...policajný štát!
Som naštvaný... nie, naštvaný je slabé slovo... proste cítim takú zlosť, že sa to ani nedá opísať.
Odjakživa som si vážil prácu polície. Odjakživa som ich obhajoval. Ak niekto na nich nadával, nesúhlasil som s ním, pretože som vedel čo to obnáša. Chcel som byť policajtom, chcel som aspoň čiastočne pomôcť svojim spoluobčanom, chcel som byť aspoň čiastočne užitočný pre svoju rodnú zem, ktorú nadovšetko milujem.
Poznám veľa ľudí čo robí u polície, aj časť mojej rodiny. Ale situácia sa zmenila...

ODDNES SÚ PRE MŇA POLICAJTI OBYČAJNÉ NULY!

Je to banda idiotov (česť výnimkám), ktorí sú tak sprostí, že si nevidia na špičku nosa. Prečo by som mal pracovať s ľuďmi, ktorých IQ nedosahuje ani na inteligenciu kvetinky, ktorú som dostal od svojej "žienky"? Ďakujem, nemám záujem byť súčasťou bandy plnej primitívov.

Čo sa vlastne stalo? Nič dôležité, len sa nejaký "veliteľ" od stola v kancelárii rozhodol bojovať proti stránkam s nelegálnym obsahom. Na tom by nebolo nič zlé, aj ja osobne bojujem proti takým stránkam, veľmi rád ich udávam a sťažujem im ich činnosť. To ale neznamená, že môžu robiť to čo urobili. Ako sa píše v tomto článku, polícia zhabala servery jedného z najznámejších slovenských hostingov. Keby to bol hosting, ktorý sa výlučne zameriava na nelegálny obsah, nič nepoviem. Ale keďže patrí k najkvalitnejším na Slovensku (čo sa odzrkadľuje v jeho cene), tak sa okrem mojej stránky na ňom nachádzalo viacero známych stránok - či už išlo o portál grafika.sk, pcforum.sk atď.

Dnes som úspešne dokončil semester a doma ma čakalo takéto prekvapenie. Možno si myslíte, že preháňam, ale ak by ste nad nejakým projektom strávili toľko čo ja som strávil nad tou stránkou, vložili ste do nej toľko energie, úsilia a finančných prostriedkov ako ja, tiež by vám to nebolo jedno.

váš zronený, smutný a nešťastný shaggy :-(

P.S. dúfam, že sa tento prípad neskončí len tak a budú za to "padať" hlavy. Ak to rozhodol nejaký, človek čo má 5 detí a živí svoju rodinu... budem iba rád ak príde o zamestnanie. Je to kruté? Je. Ale zaslúži si to a dúfam, že si ľudia na Slovensku uvedomia, že majú byť zodpovední za svoje rozhodnutie. Platí to aj pre štátnu správu!

osobne-neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. jop aj mne
    a nemame zalohy ..
    publikované: 27.06.2007 15:30:50 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nápodobne
    ani ja nemám zálohovanú databázu, keďže websupport je naozaj kvalitný a robil zálohu za mňa. Ale to, že príde banda debilov a urobí niečo také som neočakával.
    Dúfam, že ich aspoň pán Truban z websupportu očakával so slovami - Zdrastvuj Tavarišč!
    Ale databázu musia vrátiť, je to môj súkromný majetok a ani polícia nemá právo mi ho zhabať, pokiaľ som neporušil zákon. Ale to v dnešnom komunistickom Slovensku nikoho nezaujíma, však súdruh Fico ;)
    publikované: 27.06.2007 15:34:36 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  3. čítala som aj
    Tvoje rozhorčenie aj BTV...veľmi mabude zaujímať výsledok...hlavne dôvod!!! Dajte vedieť ako to dopadlo:)))
    publikované: 27.06.2007 15:59:41 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  4. joj
    to mi je ľúto shaggy, BV :( snáď ti vrátia aspoň tú databázu...
    publikované: 27.06.2007 16:18:30 | autor: dia (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Vsimnite si
    Vsimnite si v akom case toto prislo.
    Sudruh Siroky musi byt velky kamarat s Kalinakom.
    publikované: 27.06.2007 16:34:46 | autor: sonni (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Zaujímavé, že...
    si to všimlo viac ľudí, tú "náhodu", že to prišlo práve po odhalení komunistických parchantov.
    Ale čo sa čudujeme, súčasná komunistická vláda drží s komunistickými prisluhovačmi, nič nové :)
    publikované: 27.06.2007 16:38:19 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  7. budú za to "padať" hlavy???
    kde? komu? kedy? kde ty žiješ, prosím ťa? v akých snoch? ani po tomto zákroku to ešte nechápeš?
    PS: prepáč, že som ťa nepriamo nazval naivným...
    publikované: 27.06.2007 16:48:01 | autor: gow (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. hlavy padat nebudu
    skoda sposobena vysetrovanim u nas nie je skoda - chyba tam porusenie rpavnej povinnosti, naopak, konaju v sulade s ulozenou povinnostou (hrubo, ale strucne) - ergo nedotknutelni
    publikované: 27.06.2007 16:50:37 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Viem...
    že za to hlavy nebudú padať. Bohužiaľ. Žijem tu už pekných pár rokov, takže viem ako to fungujem. A je mi jasné, že ani prípadná žaloba nič nevyrieši. Dúfam, že to bude pre ľudí jasný signál ako sa hlasovať v budúcich voľbách a zvoliť tých, ktorí si nerobia čo si zmyslia.
    publikované: 27.06.2007 16:54:14 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  10. shaggy, shaggy....
    na uvod vysvetlim, preco mam taky postoj, aky mam....aj ja si policajtov vacsinou zastavam, cast mojej rodiny pracuje u policie, poznam vela dobrych policajtov, raz chcem byt jednym z nich....takze ta trochu nechapem....preco po jednej, mozme to nazvat pokazenej akcii, ktoru ta aj ostatnych mozno nepriamo poskodili, na nich skaredo hresit, tak, ako to robis teraz? zoberme si iny priklad....napriklad doktori....hocikde najdes clanky, kde chybou lekara zomrel nevinny clovek....a preto su lekari kurvy? nie, nie su....tak ako policajti nie su kurvy....pretoze o tom nerozhodol cely policajny zbor, ze sa zhabe server...nerozhodol o tom ani radovy policajt....rozhodol o tom nejaky vyssi cinitel, takze radsej nadavaj na neho....pretoze ten ti, narozdiel od radovych policajtov, nemoze zachranit zivot....
    publikované: 27.06.2007 17:11:12 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Gru
    ja si stále cením prácu radových policajtov, ale ako celok, polícia stratila moju dôveru. Ja nemám v pláne skúmať, kto stál za tým rozhodnutím a ako tu napísali viacerí - nič sa s tým neurobí, nikto nebude potrestaný - práve preto nadávam na políciu ako celok, lebo sa nedokáže zbaviť neschopných ľudí.
    Ak dokážu prstom ukázať na konkrétneho človeka, ktorý môže za to, že sú občanom na smiech, potom poviem - áno, polícia je super, ale ten debil xy tam nemá čo hľadať.
    Dovtedy si za svojim názorom stojím ;)
    publikované: 27.06.2007 18:47:15 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  12. shaggy
    v pohode, ja ti tvoj nazore neberiem....ale vies, asi tazko sa nejaky pan z vedenia prizna a ponesie zodpovednost...takze si sam sebe neposkodi a radsej sa to zanesie pod koberec...a ako som pisal, v kazdej vacsej skupine ludi, policia, zdravotnictvo, skolstvo, sa najdu ludia, ktori tam nemaju co robit a tejto skupine skodia...
    publikované: 27.06.2007 20:52:21 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Hmm
    [shaggy]: v kazdom pripade bol tento postup mimoriadne zaujimavy... najhorsie je ze sa s tym v podstate nic robit neda...

    [gru]: v mojom zivote mi policajti pomohli RAZ / aj to boli mestsky policajti a videli ma ako v tme pobehujem po chodniku a nieco hladam. zastali, posvietili autom aj baterkou a nasli mi prsten, ktory pre mna vela znamenal /, inak som sa od policajtov v zivote nedockal nicoho ineho ako buzeracie, kontrol, takeho-mini-vyhrazania, dva krat si ma poplietli so zlodejom, raz ma skoro zobrali len preto ze som mal biele tricko a pachatel lupezneho preapadnutia kusok odtial mal tiez biele tricko. Kde su ti ludia, ktori robia tejto skupine dobre meno, ak jej vsetci len skodia? nemoze vsetci skodit menu skupiny, to asi skupina ludi nebude ok?
    publikované: 28.06.2007 16:20:08 | autor: Ross Crock (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Gru #2
    Takže najprv si mi povedal, že som po jednom nepodarenom zákroku odsúdil políciu, ktorú som dovtedy hájil a potom si uznal, že mám pravdu - tak sa rozhodni. Ja si neprotirečím. Opakujem - mám veľa známych čo robí na polícii, ich prácu si vážim, ale polícia pre mňa odvčera nie je autorita a pohŕdam ňou ako inštitúciou. Ja byť policajtom, tak by som verejne vyhlásil, že sa hanbím za činnosť niektorých zložiek, ktoré robia hanbu celej inštitúcii a tým pádom celému Slovensku. Osobne by som dokonca zvažoval svoje zotrvanie v takomto zamestnaní. Ale to som ja, som strašne zásadový, chápem že tí čo s týmto prípadom majú niečo spoločné takí nie sú - a to je ich problém. A tí, ktorí by boli ochotní sa ospravedlniť v mene polície - tak tých by bola škoda, bez nich by to bola fakt iba banda nešikovných debilov. Je to začarovaný kruh...
    publikované: 28.06.2007 16:39:46 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  15. shaggy again
    neviem, kde som napisal, ze mas pravdu...stale nechapem tomu, ako za jednu vec mozes odsudit cely policajny zbor...skus si precitat moj prispevok este raz a ked najdes nieco, cim som povedal, ze mas pravdu, napis to sem diky.
    publikované: 28.06.2007 19:40:50 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014