shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Asi by som mal skončiť

To čo som chcel, som aj dokázal.
Ako som voľakedy dávno písal vo svojom úvodnom článku, jedným z dôvodov prečo som prišiel sem na blog.sk je, že som chcel byť "lepší" ako wiener. Chcel som mať lepšiu návštevnosť.

A ako tak pozerám, aj sa mi to podarilo. Takže by som vlastne mal skončiť, nie?

No neviem. Tak sa na to celé pozrime. Pokračovať, alebo nepokračovať? To je otázka.
Má zmysel ešte písať? Však moje články sú nudné. Iba všetkých urážam. Som konfliktný typ a neviem si pripustiť kritiku. Mám nízku čítanosť, ľudia sa neobťažujú komentovať moje články. Som tu zbytočne :-(

Počkať, počkať...

Moje články sú nudné? Určite nie tak ako wienerove :P
Všetkých urážam? Jasne, že urážam. Ale urážam iba tých, čo sa nechajú uraziť, čo sú natoľko úbohí na to, že to dokážem aj ja.
Som konfliktný typ a neviem si pripustiť kritiku? Som neskutočne konfliktný typ a jedna vec je istá - BAVÍ MA TO! A kto z nás si vie pripustiť kritiku? Tvárte sa hocijak sväto, málokto to dokáže ;-)
Nízka čítanosť? Čo to je nízka čítanosť? OK, nie som blogový best-seller, niektoré články číta menej ľudí, niektoré naopak veľké množstvo. Ale čítajú ma.
Nekomentujú moje články? No a? Píšem to pre nich alebo pre seba? Je to môj blog, môj "denník", takže to v prvom rade píšem pre seba, ale chcem povedať niečo vám.

Som tu zbytočne? NIE!

Som tu, lebo si myslím, že vám mám čo povedať. Som tu, lebo ste ma nevyhnali so slovami - si idiot, nemáš tu čo hľadať, už nepíš. Nemám pocit, že by som bol idiot. A dúfam, že sa nájde človek, ktorému moje články aj niečo dávajú (a dúfam, že nielen jeden).
Preto vám oznamujem - ostávam, chcem byť lepší a kvalitnejší ako doteraz. A vám všetkým ďakujem za doterajšiu pozornosť a každému jednému za to, že si ma aspoň raz prečítal. Cením si to :-)

váš "prekonal wienera" shaggy

P.S. ak sa vám zdá, že som nahnevaný na wienera, nemýlite sa. A to je aj ten dôvod, prečo som ho "prekonal", lebo narozdiel od neho si stojím za svojim slovom aj keby neviemčo. Veď slovo robí chlapa...

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. shaggy,
    si idiot a nemas tu co hladat

    pa pusa :-*
    publikované: 04.07.2007 20:37:15 | autor: Ross Crock (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. trochu..
    samoľube??
    publikované: 04.07.2007 20:57:23 | autor: ivana (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Náš čo "prekonal wienera" shaggy
    Nesúhlasím s Tebou. Žiadne "asi by som mal skončiť" tu určite musíš skončiť!!!!!!!!!!!!!!!! s takými rečami. Takže šup-šup napísať niečo neporovnateľné hoci aj so mnou! To je výzva! A potom vstúpim do dejín aj ja, lebo Ty si budeš písať "ten čo prekonal marthu" shaggy.
    A to Ti mám ešte k tomu zaželať aj úspechy? Vieš čo, radšej prekonaj sám seba!!!!!!
    publikované: 04.07.2007 21:03:08 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ach deti moje :D
    Keby ste poznali môj vzťah s Wienerom, tak pochopíte, že sme dobrí kamaráti (aj keď ma teraz sklamal). A to je bohužiaľ moja zlá vlastnosť - často napíšem veci, ktoré nemyslím vážne (proste je to sranda), ale väčšina ľudí to pochopí ako vážnu vec.
    Preto vysvetlenie - ak si prečítate môj prvý článok, pochopíte, že narážam na svoj "príchod" sem na blog. A tento článoček mal "wiener" sľúbený už od začiatku, ale podarilo sa mi to ničnehovoriace číslo prekonať až teraz. A je mi ľúto, že on už nepíše a dovolil mi "prekonať ho". Tak sa na mňa už nehnevajte, bolo to myslené zo srandy :)
    A ross, dík aj ja ťa neznášam, tak s tým niečo urob a tiež konečne začni písať, lebo budem musieť začať nadávať ja namiesto teba.
    publikované: 04.07.2007 21:26:56 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  5. To nemyslíš vážne, že sme to brali vážne...
    Veď mňa prekonať nemôžeš!
    publikované: 04.07.2007 21:49:56 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Môžem!
    Keď už nie článkami, tak aspoň v skutočnom živote... neveríš? Stavím sa, že mám dlhšieho... :D
    Som rád, že sme sa pochopili. A aj wiener si ho prečítal a vie, že som to nemyslel povýšenecky. To by si moje božské ja nedovolilo, byť povýšenecký... to predsa pri mojej kráse, inteligencii a humore ani nie je možné byť taký :D
    publikované: 04.07.2007 21:54:29 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Shaggy, ty by si mohol byť politikom - každého ukecáš
    Ale musíš uznať, že zatiaľ som na Tvoju adresu "ni krivogo slovka nerekla" - to len pre istotu, keď budeš v tej politike, aby si to bral do úvahy.
    publikované: 04.07.2007 22:21:03 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ;)
    publikované: 05.07.2007 10:29:46 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014