shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stretol som sa s Robbie Williamsom...

...alebo sonda do vnútra čitateľovej duše.
Som parchant!

Priznávam to. Otvorene a bez mučenia priznávam, že som parchant. Myslíte, že by taký "obyčajný chlapec z Petržalky" (čítajte tvrdo, ako správni Blaváci) mohol niekedy stretnúť Robbieho Williamsa? Vlastne, jednej dievčine z tohto nášho krásneho Slovenska sa to podarilo. Stretla sa s ním a sú kamaráti na život a na smrť.

Blbosť!

Robbie ju proste pretiahol, však je to chlap. A ona je teraz šťastná a môže robiť so seba celebritu.
Aj keby bola možnosť stretnúť sa s ním - je mi to úplne jedno, to je posledná vec, po ktorej by moje srdce túžilo. Jediný dôvod, prečo som zvolil taký názov článku, aký som zvolil je ten, že chcem vidieť koľko čitateľov to zaujme :D

Vy čo ma (možno) čítate prvý krát - myslíte si, že som vás podviedol? Hmm, možno máte pravdu, ale berte to ako dobrú službu. Život je krutý, nikto sa s vami maznať nebude. Každý, kto uvidí možnosť vás oklamať, to aj urobí. Preto berte tento môj článok ako ponaučenie.
Ale aj tak to nerobím kvôli vám. Ak mám byť úprimný - nepoznám vás, tak mi môžete byť ukradnutí (ale zisťujem, že vás aj tak začínam mať rád :) ). Robím to kvôli sebe. Robím to kvôli svojmu egu. Mám totižto jeden malý problém. Musím byť stredobodom pozornosti (nevymýšľam si, mám to potvrdené od psychológa :D ). A ako lepšie sa votrieť do pozornosti čitateľov, než využiť meno slávneho speváka. Berte to ako môj osobný výskum, fakt som zvedavý, koľko ľudí sa na to nachytá. Ak vás bude málo, tak sľubujem, že s takýmito experimentami prestanem... aspoň na týždeň :D

váš shaggy

P.S. pre mojich skalných "čítačov" - prečítal som si svoje posledné (vlastne jediné) články a dospel som k záveru, že píšem moc pochmúrne a depresívne. A keďže sa to v najbližšej dobe nezmení, má tento článok slúžiť na také drobné osvieženie. Aby ste vedeli, že sa nedívam na svet iba cez čierne okuliare. Dobrú noc a teším sa na vás zajtra - opäť pri niečom normálnom. Predpokladám, že zajtra bude tých nápadov viac než dosť :)

neosobné | stály odkaz

Komentáre

  1. bulvarny nadpis vzdy
    pritiahne...a toto je akoby som cital NČ :))))
    publikované: 23.01.2007 08:33:47 | autor: TPnetopier (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Citala som niektore tvoje clanky
    tak som bola zvedava, co je medzi Tebou a Robiem Williamsom..... :)
    publikované: 23.01.2007 11:35:38 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Presne o to mi išlo...
    Nech sa snažím, ako sa snažím, toto je proste článok o ničom. Každému kto si to prečíta nič nedá, dokonca nedal ani nič mne, tým že som ho napísal... vlastne dal - zistil som že bulvár naozaj priťahuje. A čítanosťou sa tento článok približuje k môjmu predošlému - aj keď je úplne bez myšlienky... zaujímavé zistenie :)
    TPnetopier - máš pravdu, je to celý Nový Čas - ale myslím, že tento článok by bol až moc "inteligentný" pre väčšinu čitateľov týchto "serióznych" novín ;)
    Viera - s Robbiem nemám nič, ale stretol som sa s majstrom sveta v Thajskom boxe (je to Slovák, ak by ste nevedeli, akí sme na Slovensku šikovní) a mám aj fotku s ním :D Len tak na okraj k téme - ja a celebrity.
    publikované: 23.01.2007 15:29:14 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ja a celebrity
    stretol som sa sám so sebou, shaggym a veľmi dobre poznám rossa. ha! kto sa s tým na blogu môže pochváliť? ešte sa dohodnem s rossom a pôjdeme na kávu s diou a na pivo s hogom :)... to by bolo :)
    publikované: 23.01.2007 19:49:29 | autor: wiener (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Na to pivo...
    by som išiel rád s vami. Tak na mňa nezabudni wienerko :)
    publikované: 23.01.2007 20:02:02 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :)
    fiiiha, tak už aj na kávu hm hm hm, kávu ja rada a ešte s toľkými výnimočnými celebritami, to by mi bolo ako princeznej xi xi

    a shaggy, myslím, že každá myšlienka má aj výpovednú hodnotu o tom, kto ju vysloví...alebo hľadám významy tam, kde nie sú, ktovie :)

    takže z tohto mi vychádza, že by bolo určite lepšie a zaujímavejšie stretnúť sa s Vami ako s Robbiem, že nás máš rád, že rád experimentuješ a si rád stredobodom pozornosti a si dokonca aj úprimný "obyčajný chlapec z Petržalky"....často je tam to "rád" a to je pozitívne, ak sa to týka milých vecí

    a nechcela som nič zameškať, preto som si prečítala tvoj článok :)
    publikované: 25.01.2007 10:24:23 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014