shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tam kde nestačím ja, nastupuje môj Superhrdina

Som povrchný, som k*rva slovenského internetu a baví ma to.
Asi to bude tým, že som znudený. Môj virtuálny život mi nemá čo ponúknuť. Nie, neberte to tak, že nemám svoj normálny život. Mám veľa kamarátov, som celkom vyťažený človek... ale väčšina môjho vyťaženia súvisí práve s počítačmi, internetom a podobnými vecami. Rozumiem tomu, venujem sa tomu.
Poznáte to. Čakáte na niečo a keď to máte, už sa nemáte na čo tešiť. Kúpil som si novú pamäť do počítača, zaviedli mi ešte rýchlejší internet... mám peniaze, ktoré nemám na čo minúť (už ich začínam míňať na rodičov a kamarátky s ktorými nespávam). Tak ako sa zabaviť?

Budujem si svoju povesť internetovej k*rvy.
Každý chce byť slávny. Jedna možnosť je niečo dokázať... ale tým myslím skutočne niečo dokázať. Druhá, jednoduchšia možnosť je byť neobľúbený. Chcem ísť po ulici s tričkom, na ktorom je napísané "Ja som Shaggy, kto je viac?" a chcem, aby sa ľudia otáčali a hovorili si - bože, to je ten shaggy, minule ma tak vytočil, ja ho tak strašne neznášam... a budú si to hovoriť len preto, že som ich prechcal a vedia, že som lepší a hlavne ŽE MÁM PRAVDU.

Robím stránky. Som v tom dobrý. Viem, že samochvála smrdí, ale môj narcizmus a workoholizmus mi nedovoľuje niečo odfláknuť.
Zle urobenú stránku vidím už z diaľky. A čo môže byť lepšie ako kritizovať prácu niekoho iného? Nič. To je ten najlepší pocit. Nemyslite si o mne, že kritizujem detičky, ktoré si urobia prvú stránku, na ktorú si dajú svoju fotku a majú radosť. Som k*rva, nie dement.
Kritizujem detičky, čo si urobia svoju prvú stránku a hrajú sa na webdizajnérske štúdiá. Kritizujem dospelých, ktorí sú rovnakí ako tieto deti, hovno vedia a bohužiaľ sa nehrajú na webdizajnérske štúdia, oni ich (ževraj) majú.
Žijú si vo svojom svete, majú svoje stránky, ale... neprezentujú tam svoju prácu. Ejhla, ako sa na nich zabaviť? Ja chcem vidieť tie ich nepodarky. Nemôžem im len tak napísať, asi by im došlo, že to je ten shaggy, čo ich všade zhadzuje.

Tu nastupuje na scénu môj superhrdina,  moje alter-ego. Je to môj vymyslený 10-13 ročný chlapec, s gramatikou za ktorú by sa nemusel hanbiť ani verný návštevník pokecu. Keďže toto moje alter-ego nekomunikuje s tou druhou osobou (mnou) a tým pádom ani nevie, že žije v jednom tele s geniálnym tvorcom webových stránok, musí brázdiť vody slovenského (a českého) internetu a hľadať nádejných grafikov, koderov a ktoviekohoešte, ktorí mu za pár šupiek urobia stránku.
Môj superhrdina tak časom možno nájde niekoho, kto mu tú stránku naozaj urobí. Čo je však dôležitejšie, ja sa pri tom bavím. Neskutočne. Už sa teším na tie komentáre, na to ako budete rozoberať môj duševný stav. Naozaj, verte mi. Mňa skutočne zaujíma, prečo ma tak strašne teší, baviť sa na úkor amatérov, ktorí si myslia, že amatéri nie sú.
Vlastne nie... ja to viem... je to preto, že sa rád utvrdzujem v názore, že som a vždy budem lepší ako si oni o sebe len myslia. To mi dovoľuje každý deň zaspávať s úsmevom na perách a s pozdravom - so long suckers...

vás "božský" shaggy

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. No ...
    mám pár otázok...ale dám odkaz.
    k lepším asi toľko..nepotrebujú písať nikde, aby na seba upozornili, preto o nich nevieš. Žijú si vo svojom svete a sú tam spokojní..Ty si večný hľadateľ..máš a hľadáš?!? ako Ti pomôcť...prečo nepomôcť iným ak Ťa vlastní neuspokojujú..a ozaj..mne nič nekúpiš? veď ma tiež nepoznáš a chcem byť Tvoja priateľka:))))))))))))))))))Pekný nudný deň..
    publikované: 05.12.2007 11:04:07 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nie si kurvou slovenskeho internetu
    ..na to zial nemas
    publikované: 05.12.2007 19:17:07 | autor: maxipes (e-mail, web, autorizovaný)
  3. maxipes
    to máš pravdu, zatial som len taká malá "kurvička", ešte na tom musím zapracovať.
    Ale som na dobrej ceste, ver tomu že na to mám... napr dnes som si spomenul na jedného človeka, čo mal v podpise na fóre toto:

    "getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
    99% pochopí a shaggy je druhá kategória"

    a pritom netuším čo to je za človeka, nejak si nepamätám, že by som spochybnil jeho vedomosti... ale určite sa tak stalo, keďže je vidieť, že ma chcel nejakým spôsobom nahnevať, škoda že sa mu to nepodarilo...
    publikované: 07.12.2007 01:43:38 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014