shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

S Diou v posteli

Informácie zo života našej blogovej "superstar"
Nebojte sa, nepôjde o nič zvrhlé. Viete, že som slušne vychovaný chlapec... len som si dovolil vypožičať názov z dokumentárneho filmu o Madonne. Takže vám môže byť jasné, že nebudem písať o nejakých sexuálnych orgiách, ktoré som mal so zadanou ženou, ale iba o tom aká je :-)

Pamätám si ako som raz s jednou spolužiačkou "diskutoval" o tom, či aj cez internet môžu vzniknúť skutočné kamarátstva. Ja som jej povedal, že áno. Vtedy som myslel hlavne na ľudí ako je wiener alebo mylan (verní čitatelia si ho budú pamätať). Tých ľudí som spoznal cez internet a dovolím si tvrdiť, že sme kamaráti... dokonca dobrí :-)

A k tým ľuďom teraz pribudla aj naša Dia. Tiež si dovolím tvrdiť, že sme dobrí kamaráti. Už dlhú dobu sme sa bavili o všetkom možnom (a aj nemožnom). Ale vždy iba cez internet, keďže každý z nás je z iného (dosť vzdialeného) mesta. Pred pár dňami sa však naskytla príležitosť, aby sme sa konečne stretli.

Bola tu, v Bratislave na školskom výlete (he he, dobre to znie), tak sme si dohodli "rande".
A aká vlastne Dia je? No Dia je... to vám vážne nepoviem. Ak chcete vedieť aká je, tak sa s ňou musíte stretnúť, takéto veci sa nedajú opísať. Ale ak ste si o nej urobili obraz na základe toho, čo píše na blog - tak presne taká je :-)

Nesklamala ma (ani som nepredpokladal, že by ma mohla sklamať). Ako sama povedala, bolo to ako stretnúť niekoho s kým sa poznáte večnosť. Nehovorili sme o tom, čo kto robí, kde študuje/pracuje. Hovorili sme spolu ako kamaráti, ktorí sa stretli po pár mesiacoch, ohovorili spoločných známych (týmto pozdravujem tú spoločnú známu :P ) a myslím že ani jeden z nás sa necítil nepríjemne.

Toto je jeden z dôvodov prečo mi nerobí problém spoznávať nových ľudí aj inak ako "bežnou" cestou. Aj keď si veľa ľudí myslí, že sú s tým len problémy, nie vždy to tak musí byť. Ja mám celkom "cit" na ľudí a viem odhadnúť, kto je čo za človeka. Dôkazom je Dia :-)

váš e-shaggy

P.S. nabudúce sa pokúsim "pribaliť" aj wienera a rossa, nech je to poriadna session.

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm...
    o nasej diuske mam tiez tu najlepsiu mienku... ja zatial len virtualnu :)))
    publikované: 11.11.2007 13:45:44 | autor: yossarian (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Shaggy,
    suhlasim s Tebou...i ja som si s Diuskou najskor len pisala, pred tyzdnom sme sa videli nazivo a bolo to presne take, ako pises . Krasne oci, v nich odlesk cistej dusicky, uzasne dobre srdiecko, krasny hlas, mile a uprimne slova...
    cez net som spoznala vela ludi, dokonca velmi mladych,dokonca este mladsich ako Diuska a z kazdeho mam obrovsku radost, pretoze su...su aki su, proste su ohromni...chlapci, ktori dokazu dievcatu, zene otvorit dvere, dat jej prednost, splnit prosbu...velmi sa z toho tesim, ze je to tak , za oknom k tomu husto pada sneh...ako na Vianoce...i vtedy maju ludia k sebe akosi blizsie...
    krasny zvysok nedele Tebe., Diuske a vsetkym, ktori su , alebo aspon velmi chcu byt dobrymi ludmi :)
    publikované: 11.11.2007 13:56:13 | autor: hanka, (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ňo a ja "superstar" :D
    len potvrdzujem, že bolo fajn :) so shaggym aj s hanuľkou ;) ste milí ľudkovia a joooj takýto článoček mi nezdravo vytáča frňák do nebies, nasneží mi doň ;) ty ty ty!
    na tú session sa už teraz teším, len dúfam, že chlapci nezdupkajú (alebo ja, predsalen traja chlapi) :)) ty si bol taký pokusný králik ;P že "ak prežije, pôjdeme aj my xi :)", tak som rada, že to dopadlo dobre :)

    yossík, aj ja o tebe ;)

    príjemný mrázikovský večer všetkým :)
    publikované: 11.11.2007 19:55:04 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014