shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj rok s Wienerom...

nostalgické obhliadnutie za minulým rokom.
Dnes je 1. apríl. Deň kedy ľudia ako ja (idioti bez zábran) robia ľuďom ako ste vy (nič netušiace publikom) veľmi, veľmi zle.
Bolo tomu tak aj minulý rok. Lenže čo čert nechcel, ja som bol súčasťou toho nič netušiaceho publika. Za všetko mohlo jedno nemenované fórum a jeho nemenovaný administrátor (konkrétne ide o mnou nemenovaného mylana). Nebudem tu rozoberať o čo išlo v tom "prvoaprílovom" žartíku, ale jedno je isté - veľa ľudí to vystrašilo. Vystrašilo to mňa... a vystrašilo to Joffre Wienera. Vystrašilo ho to natoľko, že bol nútený napísať mi cez icq. Áno - chudáčik maličký, bol donútený mi napísať, inak by sa s niekým takým ako ja ani nebavil. Nakoniec sa ten "žartík" objasnil, všetci sme sa zasmiali a bol pokoj.
Nie však úplne. Joffre a ja sme si začali písať.

A čo to pre nás prinieslo? Tu je taká drobná sumarizácia uplynulého roka.

Okrem toho, že som našiel dobrého kamaráta (vlastne dvoch, ak počítam aj mylana s ktorým som sa začal vtedy tiež baviť) stalo sa toho mnoho. A všetko som to zdieľal s Wienerom. Presne tak, on je tá moja bútľavá vŕba, on je ten komu som sa zdôveroval. On je ten na koho som bol odporný, ale aj ten na koho som sa priblblo usmieval a písal nezmyselné správy keď som bol šťastný. Za ten rok prečkal moje trápenie so ženami (hlavne opakujúce sa hádky s Barborou, ktorú on volá modelka - parchant :D ), ale aj moje nadšenie zo žien (keď som si našiel jednu super žienku).
Joffre Wiener je vlastne dobrý príklad toho, že dobrého kamarát si môžete nájsť aj cez internet. Za ten rok sme sa stihli stretnúť aj osobne, čím som u neho stratil pozíciu psychopatického vraha a zmenil sa na flegmatického knihovníka.
Ale aj moja mienka o ňom sa dosť zmenila. Keď som ho prvý krát "stretol" na nete, myslel som si že to je vtipný vysokoškolák, ktorý popri filozofii študuje dialkovo ekonómiu. A pritom je to obyčajný puberťák, ktorý študuje úbohejšiu školu ako študujem ja (otázka - čo môže byť horšie ako študovať knihovníctvo na VŠ? odpoveď - študovať knihovníctvo na SŠ). Takže sme vlastne celkom podobní, sme odsúdení na život na okraji spoločnosti - sme knihovníci :D
Okrem toho sme spoločne objavovali nepoznané zákutia hudby (ja som vďaka nemu spoznal Gnarlsa Barkleyho a on čiastočne mojim zapríčinením Johnnyho Casha).
Samozrejme nesmiem zabudnúť, že mi pomohol (a pomáha) rozbehnúť moju, teraz celkom úspešnú stránku venovanú grafike.

Je toho strašne veľa čo by som mohol spomenúť. Je aj strašne veľa vecí, na ktoré si spomeniem až keď tento článok zverejním. Nedá sa to všetko zachytiť, bohužiaľ.
Ale jedno viem - môj rok so Joffre Wienerom bol fakt dobrý rok. Aj keď nebol najšťastnejší - však to poznáte ženy, ale aj vážna choroba veľmi blízkeho človeka - predsa len nebol taký zlý a bolo v ňom veľa dobrého... minimálne jedna vec... nie vlastne dve - tou prvou je moja priateľka a tou druhou je samozrejme Joffre.

Takže - na ďalší úspešný rok s týmto "čudom" zvaným Joffre, nech sa mu darí... nech sa nám darí. A nech sa darí aj všetkým dobrým ľuďom, ktorí si čítajú tento článok.

váš shaggy

P.S. tento článok je mojim pohľadom na uplynulý rok, ak si ho chcete pozrieť z inej strany, článok na túto tému napísal aj Joffre na svojom blogu, určite ho tam nájdete.

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    publikované: 01.04.2007 23:47:49 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    publikované: 02.04.2007 06:43:19 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014