shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovensko, moja viera v teba upadá

Nikdy som neveril, že to poviem, ale začínam sa báť o budúcnosť Slovenska. A ešte viac sa bojím, že sa naše cesty rozídu...
Som tu len na skok. Aby som vám oznámil, že žijem, že som na vás nezabudol, len času mám pomenej.
A ešte jednu vec vám chcem oznámiť...

Som smutný a sklamaný.

Som smutný, keď vidím, aká banda primitívov riadi našu krajinu. Som sklamaný, keď počúvam, akú podporu má táto banda primitívov.

Prečo banda primitívov?
Nie pre ich názory, nie pre ich orientáciu. Ale pre ich správanie.
Ak niekto osočuje médiá, pretože si dovolili neinformovať o uprdnutí toho najvyššieho (rozumej pána Róberta, pozn. autora), je pre mňa primitív.
Človek, ktoré vyjadrenia pripomínajú opitého člena rodiny na svadbe po polnoci je pre mňa primitív. Rovnako je primitív aj človek, ktorého hovorkyne buď nechcú, alebo nemajú dostatočné IQ na to, aby sa vyjadrovali ako sa na ľudí z politiky patrí. Je to proste tak, súčasné hovorkyne vlády, resp. vládnej strany považujem za dve sprosté slepice. A to mám ženy skutočne rád... ale nazvať tieto dve pi*e ženami by bola urážka ostatných žien. Najdôležitejšie však je, že politik, ktorý si vyberie takéto pi*e za hovorkyne je primitív... a je jedno, či si ich vybral preto, že s nimi spáva, alebo preto, že hovoria rovnako, ako by hovoril on.

Prečo som sklamaný z podpory týchto primitívov?
Poznáte Hviezdnu rotu Superstar? Všetci sa smejeme na tom, akú skreslenú mienku majú títo ľudia o sebe. Rodičia im hovoria, že sú super speváci a my sa čudujeme, že v nich nie je aspoň troška súdnosti a zdravého rozumu. Ale keď príde na politiku, stáva sa Hviezdna rota z polovice Slovenska.
Váš najvyšší (ktorý si práve v tejto chvíli opäť uľavil a zlé médiá o tom opäť neinformovali) vám všetkým tlačí do hlavy, ako bude štát za vás platiť, ako bude na vás zarábať, že vy sa budete mať dobre a ani prstom nemusíte pohnúť.

Hovno dostanete a nie lepší život!

Už konečne pochopte, že to na čo si nezarobíte, nebudete mať. Povedzte mi jednu vec, pre ktorú by som mal voliť najsilnejšiu stranu súčasnosti... opýtajte sa sami seba a naozaj úprimne si odpovedzte - urobil pre vás niečo také, vďaka čomu sa máte lepšie, čo vám zvýšilo vašu životnú úroveň? Každého, kto si odpovedal "áno", by som poprosil, aby mi v komentároch zanechal aspoň stručný opis toho, čo sa v jeho živote zlepšilo.

Milujem Slovensko. Nikdy v živote som neuvažoval nad prácou v zahraničí, peniaze nie sú pre mňa to najdôležitejšie. Ale bojím sa, že jedného dňa si poviem "tu ale nie je nič pre mňa a ani ma tu nechcú, tak prečo tu zostať?" a to by naozaj nebolo dobré. Pretože ak si to poviem ja, povie si to aj množstvo iných šikovných ľudí, ktorí túto krajinu milujú rovnako ako ja. A bez nich tu zostane iba tá banda primitívov... aspoň si budú môcť sami vládnuť.

váš shaggy

červená je dobrá | stály odkaz

Komentáre

  1. detto,
    tiež neplánujem slovensko opustiť, ale nikdy nehovor nikdy a tie dve pi...píííííp, no ja ti nevím, karle, ale vieš berú plat za to, že hovoria, čo im prikážu, tak asi snáď s nepatrným mozočkom, ale ešte stále bez vularizmov by som ich nazvala, inak fakt, sa mi páčilo, hoci politiku vôbec nesledujem a aktuálne sa nevyjadrujem, no tiež si myslím, že figú borovú dostaneme a vytlačia z nás ešte aj to, čo nemáme, aj naše detné deti budú doplácať na túto dobu a tieto kvázi-vlády
    publikované: 23.07.2008 22:31:05 | autor: poludnica (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hovorkyne sú najmenej kámo...
    banda primitívnych pochybných podnikateľov čo sa dostala vypočítavo k moci a hrajú sa na sociálnych demokratov je však na smiech...resp na plač...rovnako ako celý národ, ktorý im to žerie ://

    neviem, či je to k téme...ale už ani mne nedalo minule :))

    http://em.blog.pravda.sk/detail-dalsia-vyhra-pana-fica....html?a=8cd7ab722cb44e0a09861d7765eb88da
    publikované: 24.07.2008 00:01:09 | autor: em (e-mail, web, autorizovaný)
  3. suhlasim...
    najviac sa cudujem, ked videm tie preferencie.... nechapem, ako mozu ludia verit....:(
    publikované: 24.07.2008 09:19:27 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Preferencie..........
    kto robí tie prieskumy, podľa mňa je to humbug určený na oblbnutie stáda, kde je lepšia paša. A stádo ide za vidinou zelenej trávičky tak ďaleko kým nestúpi do lajna. Čo na to povedať? Máme takú vládu akú si zaslúžime, naša generácia to pohnojila. Preboha neodchádzajte von, vy máte zachrániť tento svet, túto republiku. Kto vyčistí tento Augiášov chliev? My čo sme ho zabrýzgali to už nezvládneme, nemáme odvahu ani silu. Táto "sociálna vláda" nás vyhladovala a agóniu spoločnosti predlžujú sľubmi, ktorým nepochopiteľne ktosi ešte verí. Neodchádzajte, nenechajte si zničiť ten zbytok krásy čo tu ostal, stojí to za to zabojovať. Prajem vám mladým veľa síl, trpezlivosti, odvahy a hlavne jasný pohľad ako to má fungovať.
    publikované: 24.07.2008 11:45:28 | autor: Sakti (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Zatial...
    nikam neodchádzam a ani sa nechystám.
    Ale neviem ako dlho budem znášať tie "sociálne" vtípky našej vlády. Nebojím sa súkromných spoločností, v ktorých si odkladám na dôchodok. Bojím sa vlády, v ktorej chýba základné ekonomické vzdelanie a ktorá mení pravidlá hry za chodu. To robia úžerníci, amatéri a idioti. Neviem do ktorej skupiny sa radí naša vláda.
    Rovnako sa bojím, že sa jej postup so zmenou pravidiel hry zapáči. Tak ako to posrala pri súkromných zdravotných poisťovniach, môže to vláda posrať aj v inom sektore. A viem, že Fico ten pokutu v prípade prehratej arbitráže platiť nebude, budeme to platiť my... ak samozrejme v tej dobe už nebudeme občanmi iného štátu...
    publikované: 24.07.2008 12:01:28 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Saggy, no mozno ti to pripada beznadejne, ale nepoddavaj sa
    Po pade komunistov mi starsi kolega povedal: revolucia je fajn, ale aby sa naozaj nieco zmenilo je potrebna EVOLUCIA, a ta nebude zamatova. Gal, Meciar, Carnogursky, Meciar, Moravcik, Moric, Luptak, Weiss,Slota, Meciar, Dzurinda, Fico... to je ta evolucia...Neda sa pred nou uniknut, skryt. Prekvapuje v najmenej ocakavanych situaciach..Nenapreduje priamociaro, kruti sa jak had, preto na jej hodnotenie treba dlhsi casovy odstup. Ked sa pozriem tych dvadsat rokov dozadu, vidim aj pozitiva, verim ze ked sa za dvadsat rokov obzries ty, uvidis ich este viac.
    publikované: 24.07.2008 13:26:24 | autor: motorkar (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. no teda
    Tak teraz s tebou prvy krat 100% suhlasim :)

    Zaujimave je, ze nepoznam skoro nikoho, co by volil p. Roberta pritom je ich zevraj tak vela..
    publikované: 06.08.2008 09:18:06 | autor: LAcike (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. neupadaj na duchu
    je to aj vo mne, je to aj v tebe. zacnime od seba. je nas iste viac ktori nesuhlasime. kazdy mame dost moznosti to zmenit. kvapka ku kvapke a je tu burka. a po burke byva cisty vzduch. som optimista. inde to maju omnoho horsie a predsa bojuju a neopustaju krajinu. ;)
    publikované: 06.08.2008 09:41:42 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. kvapka ku kvapke
    ja som volit bol a aj znova pojdem. A je jedno koho, mne je jasne koho nebudem. Kebyze si to povie zvysok populacie a je 100% ucast uz minule volby, tak tu mame uplne inu vladu.

    Inaksiu burku si predstavit neviem
    publikované: 07.08.2008 16:57:37 | autor: LAcike (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014