shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlí, zlí, zlí ľudia

Presne to sme. A preto máme to, čo si zaslúžime.
Ešte donedávna som si myslel, že máme zlú vládu. Nemáme.
Máme našu vládu. Máme takú vládu akú si zaslúžime, ani nie horšiu, ani nie lepšiu. Dokonalá rovnováha vesmíru - vláda len odzrkadľuje občanov, ak sú dobrí, majú dobrú vládu, ak sú zlí... majú Fica.

A Slováci sú zlí, zlí, zlí ľudia. Musia byť, logika nepustí. A vlastne to povedal aj sám pán premiér, aj keď to vlastne myslel iba na tie zlé, zlé, zlé médiá, ktoré zastupujú záujmy ľudí. Tých zlých ľudí.

Ale čo už, darmo plakať nad osudom nášho ľudu. Asi si to zaslúžime. Možno nám vesmírna rovnováha odpláca našu nacistickú minulosť. Nie, nemyslím nacistickú minulosť tety upratovačky brata vydavateľa majiteľa periodika, ktorému patrí tento blog, myslím nacistickú minulosť nás Slovákov, teda aj Vás pán premiér - hovorí sa tomu kolektívna vina.

Preto by sme mali byť vďační za túto geniálnu rovnováhu, že máme konečne to, čo nám patrí.
Možno sa najbližšie voľby vyberiem k urnám s jasným úmyslom - voliť vládnucu partaj, aby mala 99% hlasov. Už len kvôli tej nostalgii zažiť pocit, kedy vám vládne iba jedna strana, červené trenky sa vám zarezávajú do zadku a nad všetkým bdie tvár nášho skvelého vodcu (samozrejme s červenými líčkami, aby zapadal do tej jeho ideológie).

váš shaggy

P.S. dúfam, že keď sa dostatočne pokochám neobmedzenou vládou jednej strany, zvyšok jej počínania budem sledovať odniekiaľ zďaleka, odniekiaľ kde vás ráno prekvapia zvýšením platu a večer máte istotu, že Váš dôchodok bude jedného dňa skutočne Váš.

červená je dobrá | stály odkaz

Komentáre

  1. Shaggyno, ale Fico si myslí, že je hviezda...
    ...tak potom sme hviezdni..:-((
    publikované: 13.08.2008 06:28:33 | autor: maco (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aspoň deti uvidia aké to bolo za čias mladosti ich rodičov...
    ... ale ja dúfam, že to tiež uvidím len niekde z hodne ďaleka, kde to červené nebude.....
    publikované: 13.08.2008 16:53:51 | autor: ceruzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014