shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj najnovší prírastok do rodiny

...má len pár dní, ale je to to najkrajšie čo som kedy videl.
Muži vedia byť hrdí na každú drobnosť, ktorá sa im podarí (a aj na takú, ktorá sa im nie úplne vydarí). A o to viac sú hrdí, ak ide o nejaký obzvlášť vydarený prírastok.

Aj ja som hrdý muž momentálne. Veľmi.

Rodina sa rozrastá, je krásne vidieť ako vzniklo niečo, čo si zobralo to najlepšie z vás.

Dámy a páni, rád by som vám predstavil najnovšieho člena shaggy-ho rodiny:

xBlog
xBlog vizitka

Ak ste čakali nejakého detského potomka, tak ste čakali zbytočne. Ešte nie som vo veku, kedy by sa mi zachcelo plodiť deti. Pre mňa je však aj toto "dieťa" veľmi vzácne a som na neho skutočne hrdý :-)

Je to aj preto, že môj prvorodený redakčný systém určený na klasické stránky dostal súrodenca, takže už nebude sám. A ak bude aj tento chlapec šikovný ako jeho starší braček, tak ho čaká svetlá budúcnosť. Veď uznajte sami, moja prvotina, redakčný systém xCMS v súčasnosti beží na niekoľkých stránkach. A to má iba 6 mesiacov. Jeho jednoduchosť a funkčnosť natoľko oslovila ľudí, že si dokonca pýtajú ďalší prírastok... aj vďaka tomu môžem potvrdiť, že rodinu onedlho čaká rozširovanie a pribudne im malá sestrička elektronická obchodníčka.
Tak skoro to však nebude, je potrebné myslieť aj na školu (ach bože, tá diplomovka... asi by som mal dnes niečo napísať).

Prečo vlastne píšem tento článok? Ja ani neviem, väčšina vás tento systém nikdy neuvidí. Nejde o niečo, čo by konkurovalo napríklad tomuto blogu (myslím blog.sk) a ani neplánujem masové rozšírenie tohto systému... vlastne sa chcem len pochváliť, nemusíte to ani čítať. Keďže nefajčím, nemohol som si pri novom prírastku zapáliť cigaru, tak som oslávil jeho príchod na svet takýmto spôsobom. Naozaj sa teším.

váš shaggy

P.S. za logo k celej rodinke redakčných systémov ďakujem Mone, ktorá bude onedlho prvou opatrovateľkou práve spomínaného blogu.

počítače a internet | stály odkaz

Komentáre

  1. blahoželám
    a ak by sme chceli tvoj prrastok vidieť?
    publikované: 13.03.2008 22:49:50 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. No tak to teda neviem...
    nechystám jeho prezentáciu... a nie je tam ani čo pozerať, bežný človek aj tak uvidí iba výstup z neho, čiže obyčajnú stránku (ktorú môže vytvoriť niekto úplne iný ako ja). A teraz nastáva fáza dospievania, zohnal som si testovaciu krysu (práve spomínanú Monu) a na nej odskúšam funkčnosť tohto dieťaťa :)
    publikované: 13.03.2008 22:57:08 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tak ty si takýto macher...
    nech sa teda tomu tvojmu darí. žeby pekne rástol, ak je to vôbec možné. a pekne mu ískaj bugy, ak sa to vôbec dá :-)
    publikované: 14.03.2008 07:19:41 | autor: inťuťuna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014