shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som prehral

Nevydržal som a stálo ma to veľa.
Všetci to poznáte. Rôzne typy závislostí, nutkavé pocity, gamblerstvo a stávky. Práve temné zákutia toho posledného som spoznal nedávno - a stálo ma to veľmi veľa.
Áno, priznávam sa. Stavil som sa. Nie som na to hrdý, ale stalo sa. Nič s tým nenarobím, môžem to iba priznať. Nebudem vám klamať, aký som svätý - urobil som to a urobil som to vedome, bez nátlaku.

O čo vlastne išlo?

Poznáte Wienera? Dalo by sa povedať, že za všetko môže on... ale nie, aby som bol úprimný - nemôže za to, ale stál na začiatku všetkého. Nahneval ma v pondelok, keď chcel odo mňa, aby som stiahol jeho fotku z môjho blogu. Aj keď nerád, po dlhom presviedčaní som to urobil. Pokazilo mi to celý článok, tá fotka sa tam vynikajúco hodila. Ale to je teraz nepodstatné.
Čo však čert nechcel, večer prišlo to, čo zmenilo celý môj život. Dia, áno tá nevinne vyzerajúca a milá Dia (môžete ju nazvať Dionea, Dijoneja, ale stále je to tá istá Dia). Náš nevinný dialóg vyústil až do toho osudného okamihu...
Stavil som sa s Diou, že s Wienerom neprehovorím, kým sa mi neospravedlní. Ha... ha ha... moja skvelá vlastnosť je, že sa nikdy na nikoho nedokážem hnevať a tak v momente, keď sa objavil na nete, už mu letelo pár "teplých" slov odo mňa :-)

Tak som prehral. Prehral som stávku s Diou...

A o čo sme sa stavili? O veľa - ten kto prehrá musí napísať na blog článok o tom, ako prehral. Tak tu teraz sedím, píšem a so sklonenou hlavou priznávam - PREHRAL SOM. Viac už nemám čo povedať, som zlomený, zúbožený a sám... som porazený...

váš "gambler" shaggy

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. :D noooo
    niežeby som sa tešila z tvojej prehry, ale buďme k sebe úprimní xi, táto poloha ti celkom svedčí ;) a ak to je kvôli Joffratkovi, je to ešte sympatickejšie xi xi :)))

    Vaša čertica diaaaaaaaaaaaaaaa
    publikované: 30.05.2007 21:11:58 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014