shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Agresor Rus sa nezmenil

Len dnes sa tvári ako mierotvorca.
Ak si niekto myslel, že agresor Rus sa po rokoch zmenil, bol na veľkom omyle.
Rovnako ako pred štyridsiatimi rokmi, stále je rozťahovačný, násilný.
Pred štyridsiatimi rokmi obsadili Československo vojská Varšavskej zmluvy, na čele so sovietskymi vojskami. Agresor Rus sa prejavil už vtedy. A dnes je rovnaký. Aj dnes sa rozťahuje, aj dnes útočí na krajiny, pri ktorých si nárokuje svoj mocenský vplyv. Lenže kým v roku 1968 to bol nehorázny prejav agresie Sovietov, dnes sa sami označujú za mierotvorcov.

Títo dobráci zaútočili na zlé Gruzínsko, aby pomohli zotročovaným ľuďom v autonómnych oblastiach. Mierotvorca Rus stihol zareagovať tak rýchlo, že kým sa svet rozhýbal, bolo po všetkom. Za ich reakčný čas by sa nemusel hanbiť ani Chip & Dale. Jeden deň na odvetný útok - normálne rozmýšľam, že mierotvorca Rus by mal byť na čele všetkých mierových jednotiek. Len či by sa to páčilo aj tým, ktorých slobodu by mali ochraňovať...

Aj keď je dnes čoraz viac ľudí, ktorí obdivujú mierotvorcu Rusa, ja mu stále neverím. Od roku 1968 ubehla dlhá doba a čas všetko zahojí. Možno by som dokázal s našim veľkým bratom kráčať po spoločnej ceste, ale každú chvíľu by som sa otáčal, očakávajúc dýku, ktorú mi každú chvíľu vrazí do chrbta.

Ľudia zabúdajú... aj preto som si dal urobiť pamätné tričko na rok 1968. To čo vtedy urobili sa stalo a nesmie sa na to zabudnúť! Ja určite nezabudnem...

váš shaggy

P.S. ak by ste mali záujem o vlastnú potlač na tričko, určite sa pozrite na Monin obchodík s tričkami. A ak by ste potrebovali len nejaký pekný obrázok alebo grafický dizajn, určite vám pomôže aj s tým.

červená je dobrá | stály odkaz

Komentáre

  1. tričko je fasa :)
    ak je jedno nazvyš tak beriem :)
    publikované: 21.08.2008 19:43:22 | autor: em (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    mne sa páčia tie dve tváre..akúrát, že chudák ruský vojačik nevedel čo tu robí a prečo ho sem poslali, kdežto ten druhý si to asi uvedomuje ..snáď
    publikované: 21.08.2008 19:59:07 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  3. shaggy
    shaggy...to je pekne ze mas svo nazor.Ale ta agresia sa nezacala vtedy a jej korene nie su tam.Tie su uz kdesi pred druhou sv.vojnou a vyrysovali sa pocas nej.NIKDY! by zapad neprisiel na pomoc-ani nemali zaujem okrem reci ..v politike a geopolitike existuje aj take otukavanie...
    ...a este daco len tak mimochodom...od tych rusakov dostaval nas stat pocas sucha psenicu-ked sami nemali co do huby.Naftu ked sami nemali pre svoj narod.Keby nebolo tych rusakov, tak mozno by si nemal ani vzdelanie lebo by na to vasi nielenze nemali ale ani nemohli dovolit-ono totizto to nase male slovensko bolo chudobnunke a zdierane cirkvou a rakusko uhorskom a nic u nas nebolo..len sa pozri dalej a pozri si viac ako titulky v nasom tzv.spravodajstve. Reci sa hovoria a chlieb sa je.
    Si v EU ?! si ze ano? a vies kde a kedy vlastne tzv.vznikla EU ?!..shaggy ..shaggy..batuska Lenin povedal "ucit sa, ucit sa, ucit sa.."
    A to s tym Gruzinskom to si uz uplne mimo..na www.aktualne.sk ma blog Carnogursky a ma tam clanok k tejto teme -precitat a povinne..;-)
    publikované: 21.08.2008 20:16:06 | autor: ira (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ale no, ira
    hádam mi nechceš tvrdiť, že naše Československo bolo pred vojnou chudobnejšie ako po nej.
    Západ neprišiel na pomoc - je to smutné, ale nečudujem sa im. To však neospravedlňuje tie vojská, čo tu boli. A je mi jedno, že ten Ivan pozerajúci z tanku nevedel čo tu robí a prečo tu je. Taký je život.

    em - to tričko je iba jedno jediné, taký môj originál :) Ale možno ukecám monu a ak bude záujem urobí nejakú edíciu August 68 by Mona (tm).
    publikované: 21.08.2008 20:34:04 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ira a jej rozprávky
    Slovensko bolo chudobnunké, či už za Rakúsko-Uhorska, alebo aj za nekomunistického Československa. Veď mať ôsmu až desiatu najvyššiu životná úroveň na svete, bolo to najhoršie, pretože komunistická diktatúra ju dotiahla až na sedemdesiate druhé. Predsa každý vie že 72 je viac ako 10, tak to musí byť lepšie.
    Áno, už pred druhou svetovou vojnou, sa komunistické Rusko prejavilo ako mierotvorca. Samotný začiatok WWII bol mierotvorný akt Ruska, keď spolu s Nemeckom zákerne prepadli Poľsko. Ich mierotvorba pokračovala ďalej prepadnutím Fínska, Litvy , Lotyšska, Estónska. Neskôr Maďarska, Československa, Afganistanu. Naďalej mierotvorne okupujú časť Číny( Mandžusko) a Japonské ostrovy. Podkarpatská Rus z Československa je len mini epizódou.
    Dokonca aj obilie nám predali keď bol u nich hlad, akurát zabudnú povedať, že najskôr nám ho zakázali kúpiť od USA, aby nám ho predali oni. Aj naftu nám predali, veď ropovod Družba bol skôr postavený ako ropovod Adria. Je to pravda, vešd pre ropovod Družba,sa počíta letopočet od VOSR a pre Adriu od Krista.
    Učiť sa, učiť sa, učiť sa je síce fajn, ale dôležitejšie je vedieť, než sa naučiť komunistické klamstvá a vyhlasovať ich za pravdu.
    publikované: 22.08.2008 10:13:51 | autor: Rick (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Rick
    ten ryk ..o))) ..no ale co uz, ja zijem na rozpravkach :))
    publikované: 22.08.2008 10:26:36 | autor: ira (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014