shaggyho blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nech žije nacionalizmus

K*k*tská garda vs. Strana negramotných Slovákov
Milujem Ficovu vládu. To čo Dzurinda iba sľuboval, Fico uskutočnil. Aká iná vláda by dala príležitosť mentálne postihnutým poslancom? Žiadna, len Fico si to môže dovoliť.
Ak niekde poviem, že som Slovák, že som národne zmýšľajúci občan, že bojujem za suverenitu nášho štátu, ako je to len možné - každý si pod tým predstaví, že som nejaký pravičiar, ktorý volí SNS. Tak sa to pokúsim napísať pomaly a jasne. Som Slovák, to znamená že nie som dement, tým pádom nemôžem voliť SNS.
Už som to viackrát spomínal, že nemám rád primitívov. Či ide o primitívov hovoriacich po slovensky, alebo po maďarsky, to je jedno. Primitív ako primitív. Nemám rád ľudí, čo tu žijú celý život a nedokážu sa naučiť jazyk krajiny v ktorej žijú. Úbožiaci, neriešim ich, príroda ich potrestala už dosť ich nízkym IQ, nemusíme ich trestať aj my tým, že budeme na nich zlí.

Poznám pár ľudí maďarskej národnosti žijúcich na Slovensku, sú to fajn ľudia. Nezáleží na tom, či je človek Slovák, Maďar, Američan alebo ktokoľvek iný. Ak je raz debil, tak štátna príslušnosť ani národnosť na tom nič nezmení.
Žijeme vedľa seba už desaťročia a doteraz neboli problémy. Len potom si príde veľký vla$tenec zo Žiliny a tvári sa, že zjedol všetku múdrosť sveta. Pán Slota, zavítajte niekedy na Južné Slovensko, tam si ľudia spolunažívajú úplne v pohode. Ak jedného dňa dospejete do štádia, že poviete pár viet spisovne a bezchybne, potom vás začnem brať ako pravého Slováka.
To platí aj pre vodcu Maďarskej gardy (ktorého meno nepoznám a je pre mňa absolútne nepodstatné) - je smutné, že vám Slováci vadia. Ale zmierte sa s tým. Boli sme tu a budeme. Kým žijem, Slovensko bude samostatná a suverénna krajina. Vadí vám to? Tak si pokojne zakladajte Hitler-jugend spolky, tým iba ukazujete aký ste primitív. A dokazujete tým vašu bezmocnosť, čo ma neskutočne teší.

Drahí spoluobčania, je jednoduché povedať, aký je "maďarský šovinista" zlý. Ale čo takto sa zamyslieť nad chybami vo vlastných radoch? Naozaj vám vyhovuje "slovenský primitív"? Chcete sa nechať ovládať človekom, ktorého mentálne pochody sú na úrovni 7 ročného dieťaťa? Ja nie.

Ja radšej urobím všetko preto, aby sa na Slovensku žilo naozaj dobre. A nielen nám "čístokrvným" Slovákom, ale každému, kto chce priložiť ruku k dielu v záujme Slovenska. To je dôvod, prečo si dovolím tvrdiť, že JA som ten pravý Slovák a vy... vy ste len úbožiaci, čo pre túto krajinu neurobili nič (ak teda nepočítam primátorské úplatky, však pán predseda Negramotných Slovákov).

váš "slovák" shaggy

P.S. je mi jasné, že sa nájde pár jednotlivcov, čo tento článok pochopia úplne inak ako bol myslený. Týmto tých jednotlivcov žiadam - zdržte sa komentárov. Pretože ak máte problém pochopiť tak jednoduché vety, tak ste na tom fakt zle.

osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    suhlasim
    publikované: 29.10.2007 10:00:19 | autor: tomas (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. no vieš
    ja som Maďarka tiež, a súhlasím s tým čo hovoríš, žijem na Slovensku, a rozprávam sa po slovensky.. Nie preto, lebo musím ale je to moja povinnosť...
    Nesúcítim s tými, ktorí sa vyhovárajú na to, že nevedia po slovensky a, to iba preto, lebo sú Maďari...Lebo odpoveď viem, prečo sa nechcú rozprávať po slovensky, lebo sú šovinisti a leniví si precvičiť jazyky......Ale tí šovinisti, sa nájdu všade, nielen medzi Maďarmi, ale aj medzi Slovákmi i ďalšími zakomplexovanými ľuďmi sveta...
    Česť výnimkám....
    publikované: 29.10.2007 12:09:29 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014